WRM Administraties


Schubertstraat 131 5011 CB Tilburg
013-4561127 Klik om te bellen

Over WRM Administraties

Welkom bij WRM Administraties
Is het bijwerken van uw administratie en het indienen van uw belastingaangiften niet uw hobby? Neem dan vrijblijvend contact met WRM administraties, want wij doen het graag voor u!

Wie zijn wij?
WRM Administraties is een kleinschalig familiebedrijf gerund door de broers Remco & Mark van de Ven. Beiden hebben bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in het verzorgen van de financiële administratie. Met deze ervaring en kennis op zak hebben zij hun krachten gebundeld in WRM Administraties.

Door bewust kleinschalig te blijven en de overheadkosten tot een minimum te beperken, krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor de beste service. Een bijkomend voordeel is dat u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon die u graag voorziet van advies op maat.

WRM Administraties verzorgt de financiële administratie van o.a particulieren, MKB-ondernemers en ZZP’ers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Uiteraard kunnen wij u de gehele financiële administratie uit handen nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om WRM Administraties in te zetten voor specifieke onderdelen van uw administratie. Of alleen op een moment dat u zelf even geen tijd heeft om uw administratie up to date te houden. Voorbeelden van onze diensten zijn o.a.:
- Aangifte van uw loon-, omzet-, vennootschap-, inkomsten- of successiebelasting
- Verzorgen van uw salarisadministratie
- Deponeren van uw stukken
- Opstellen van uw jaarrekening
- Al uw fiscale aangiften (privé of zakelijk)

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 013-4561127 of stuur ons een email wrmadministraties@home.nl.

WRM Administraties in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

WRM Administraties


Schubertstraat 131 5011 CB Tilburg
013-4561127 Klik om te bellen