Terug

Informatie administratiekantoor?

Geachte Heren/Mevrouwen,

 

Ik ben een 2e jaars accountancy student aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu te overwegen of ik een administratiekantoor kan starten en alleen maar ZZP'ers en eenmanszaken mijn diensten verlenen. Ik weet niet of het verstandig is om er nu aan te beginnen. Graag zou ik tips van u willen als administratiekantoren zijnden. En als ik zou starten waar ik allemaal bij moet opletten, regels en etc. Alles wat te maken heeft met het starten van een onderneming.

 Graag zou ik hierop reacties willen.

 

Alvast bedankt,

 

Groetjes,

 

Ilhan


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Ilhan,

Ik zou als eerste prioriteit het succesvol voltooien van je opleiding willen adviseren. Ik begrijp dat je daarbij best wat extra inkomsten kan gebruiken, maar doe dat dan via een parttime dienstverband bij een administratie- of klein accountantskantoor, in plaats van nu al een "eigen bedrijfje" met alle verantwoording van dien. Dat zou zeker ten koste gaan van je studie, ook al denk jij van niet!

Succes met je studie en daarna met je carrière!

Vr. groet,

Frans Wildeboer.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Ilhan,

 

Heb je al eens overwogen om een wel een eigen administratiekantoor te starten en je aan te sluiten bij een franchiseketen, zoals bijvoorlbeeld CijferMeester. Op deze manier ben je niet alleen, je beschikt dan namelijk over diverse faciliteiten, zoals commerciële ondersteuning, deskundige helpdesk (fiscaliteiten), een merk die al in de markt staat, doorschakelservice als je niet in de gelegenheid bent om zelf de telefoon aan te nemen en collegiale vragen kunnen stellen aan andere CijferMeesters. De reeds aangesloten kantoren van CjferMeester richten zich namelijk ook op dezelfde doelgroep die jij noemt en zij hebben hier al ervaring mee hoe deze doelgroep te benaderen is. Voor meer informatie kun je op de website kijken. Als je meer informatie wilt hebben kun je ook bellen. 

 

Veel succes nog met je studie en ik hoor graag van je.

 

CijferMeester Hans Aling