Vitali & Vd Graaf Administratie- en Belastingadviseurs


Mosselaan 69 1934 RA Egmond aan den Hoef
0725063798 Klik om te bellen

Over Vitali & Vd Graaf Administratie- en Belastingadviseurs

Wij zijn al meer dan 25 jaar gevestigd in Egmond en daar verzorgt ons kantoor administratieve en fiscale werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Noord-Holland.

Onze werkzaamheden bestaan uit het verstrekken van adviezen, het verwerken van financiële- en salarisadministraties, het verzorgen van fiscale aangiften, het opstellen van rapportages en het verlenen van administratieve diensten. In vele branches van het bedrijfsleven zijn onze cliënten vertegenwoordigd. Persoonlijke betrokkenheid en een duurzame vertrouwensrelatie zijn de basis voor een optimale dienstverlening.

Doordat wij een relatief klein kantoor zijn kunnen wij u die persoonlijke aandacht schenken waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Wij vermijden onnodig vakjargon en zullen u in duidelijke taal te woord staan. Doordat wij een netwerk van specialisten om ons heen hebben verzameld, welke wij kunnen raadplegen, bieden wij u als klein kantoor de kennis van een groot kantoor voor een vriendelijk tarief.

Starters
Niet alleen bestaande ondernemingen, maar ook starters kunnen bij ons terecht. Klikt u bij onze diensten op het site-onderdeel ‘Startersbegeleiding’.

Particulieren
Als particulier kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte van successie en schenking en voor andere adviezen op fiscaal gebied

kijkt u ook eens op onze website

Vitali & Vd Graaf Administratie- en Belastingadviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Vitali & Vd Graaf Administratie- en Belastingadviseurs


Mosselaan 69 1934 RA Egmond aan den Hoef
0725063798 Klik om te bellen