Van Laarhoven & Partners


Julianastraat 19 5141 GL Waalwijk
0416-348651 Klik om te bellen

Over Van Laarhoven & Partners

Ons verhaal
Na een aantal jaren op accountantskantoren te hebben gewerkt, wisten we 20 jaar geleden dat het ook anders kon. Klantgerichter, efficiënter, maar vooral persoonlijker. Het is onze missie om onze klanten een uitmuntende dienstverlening te bieden en te zorgen voor een correcte afhandeling van allerlei fiscale en administratieve zaken. Momenteel werken we met 8 medewerkers die iedere dag die missie proberen waar te maken.

Veel ondernemers, advocaten, IT-specialisten, maar ook ondernemers uit de bouw, detailhandel, kinderopvang en horeca waarderen onze energieke aanpak. De goede prijs-kwaliteitverhouding is één van de redenen waarom ondernemers voor ons kiezen. Minstens zo belangrijk zijn het financieel maatwerk dat wij verzorgen en onze klantvriendelijke en flexibele instelling. 


De kracht van ons kantoor
Bent u liever een kleine klant bij een groot kantoor of een grote klant bij een kleiner kantoor? Als u ooit als klant in de grote hoop van klanten of de schaduw van grotere klanten bij een groot (accountants)kantoor vergeten/weggestopt bent dan snapt u wat wij bedoelen.

Daar ligt precies onze kracht als middelgroot kantoor! Wij zijn groot genoeg om al uw administratieve en fiscale zaken op een professionele en efficiënte manier te verwerken, maar klein genoeg om te letten op waar het om gaat: persoonlijke aandacht en klantgericht werken.

Wij werken met vaste contactpersonen voor uw bedrijf, zowel voor de administratie als voor de loonadministratie. Zo leren wij u als klant goed kennen en weten we altijd wat er speelt in uw onderneming. Daarbij hebben wij als een van de weinige middelgrote en kleinere kantoren een eigen ervaren fiscalist waar u meteen terecht kunt met al uw vragen, inclusief de complexere zaken!

Foto's

Al 20 jaar uw ervaren partner in administratie en fiscaal advies

Van Laarhoven & Partners in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding
VvE administratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Van Laarhoven & Partners


Julianastraat 19 5141 GL Waalwijk
0416-348651 Klik om te bellen