Van Hengel Financial Services BV


Amersfoortseweg 82 3941 EN Doorn
0343-420683 Klik om te bellen

Over Van Hengel Financial Services BV

VHFS is een regionaal administratie- en advies kantoor gevestigd in Doorn. Met onze dienstverlening richten wij ons voornamelijk op het MKB. Veel van onze klanten bevinden zich op de Utrechtse Heuvelrug. Noem ons gerust de ‘Heuvelrug Boekhouders’ want wij kennen de markt en de mogelijkheden van dit gebied als geen ander. Handig ook als u als ondernemer wilt starten in deze regio.
Onze doelstelling is om ondernemers optimaal bij te staan bij het verwerken van de administratieve verplichtingen die zij hebben. Wij vinden het van groot belang dat ondernemers verzekerd zijn van een juiste en betrouwbare financiële administratie. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze klanten tijdig worden gewezen op regelgeving die voor hen van belang zijn.
Vroeg of laat zit een ondernemer met strategische vraagstukken. Vragen variërend van samenwerking, rechtsvorm van de onderneming, investeringen in productiemiddelen, financieringen van bedrijfspand, pensioenvoorziening, enz. Zaken waarin wij u kunnen adviseren, zodat u tot de beste oplossing kunt komen en uw organisatievorm optimaal is.

Ons motto: " Kwaliteit, integriteit en partnership".

Foto's

Van Hengel Financial Services BV in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Van Hengel Financial Services BV


Amersfoortseweg 82 3941 EN Doorn
0343-420683 Klik om te bellen