TvdW Administratieve Begeleiding B.V.


Margrietstraat 95 5141 GW Waalwijk
0416 337 793 Klik om te bellen

Persoonlijk, professioneel én oprechte interesse
Administratieve, fiscale en financiële kennis
Voor starters, zzp'ers en MKB

Over TvdW Administratieve Begeleiding B.V.

Wie zijn wij?

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. is een klein administratiekantoor, gevestigd in het hartje van Waalwijk. Wij bieden u alle hulp en begeleiding die u nodig heeft bij allerlei administratieve en fiscale werkzaamheden binnen uw bedrijf. Samen met u brengen wij uw financiële en fiscale zaken, met de daaraan gekoppelde administratie, overzichtelijk in beeld. Dit alles doen we via een persoonlijke en informele aanpak. Hierbij hebben we altijd een doelstelling voor ogen: een zo efficiënt en doelgericht mogelijke aanpak, zonder het persoonlijke te verliezen!

Onze geschiedenis

TvdW Administratieve Begeleiding is in 2004 opgericht door Twan van de Wiel. Hij zag dat bij zijn vorige werkgevers de nadruk op persoonlijke begeleiding en aandacht begon af te nemen. Juist dat vond, en vindt, Twan nog steeds erg belangrijk. Daarom begon hij in 2004 zijn eigen administratiekantoor, waarin de waarden persoonlijk contact, interesse en professionaliteit nog altijd hand in hand samen gaan. Hoewel Twan begon op zijn eigen slaapkamer, is het bedrijf nu al heel wat jaren gevestigd aan de Margrietstraat in Waalwijk. Het team van TvdW is inmiddels uitgegroeid naar een jong, dynamisch team met 11 eigen medewerkers. Zo zijn we altijd beschikbaar voor elke klant, dus ook voor u!

Onze specialismes

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de regio. We helpen u administratieve en fiscale begeleiding en loonadministratie. Of u nu werkt als starter, ZZP'er of een onderneming in het MBK heeft; wij staan voor u klaar. Wij zijn volledig Exact Online gecertificeerd en hebben kennis van alle gangbare pakketten zoals MUIS Software, AFAS, Accountview, Twinfield en Snelstart. Daarmee kunnen we u dus altijd goed, professioneel en persoonlijk verder helpen.

Wat maakt TvdW uniek?

Al onze trouwe klanten prijzen onze écht persoonlijke aanpak. We zijn persoonlijk geïnterreseerd in uw bedrijf en weten wat voor werkzaamheden u uitvoert. En zit u buiten kantoortijden met een vraag die u snel opgelost wilt hebben? Grote kans dat één van onze medewerkers u alsnog snel van het gewenste antwoord voorzien. Door dit persoonlijke contact kunnen we voor elk bedrijf maatwerk van de administratieve werkzaamheden maken!

TvdW denkt met je mee

Foto's

Kantoor TvdW

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Detachering
Fiscaliteiten
Het verzorgen van opleidingen en trainingen
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Power BI
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Certificeringen

Exact Online

Artikelen

Financial Fitness

Er is altijd een aanleiding waarom uw organisatie financieel niet optimaal ingericht is. U heeft bijvoorbeeld geen inzicht in en grip op uw cijfers, u krijgt uw maandelijkse kosten maar niet onder controle,...

Alles over de (digitale) bewaarplicht van je administratie

Als ondernemer moet je natuurlijk een administratie bijhouden. In veel gevallen moet je ook de stukken die achter je administratie zitten bewaren voor de bewaarplicht. Dit kan zowel op papier als digitaal....

Onze locatie

TvdW Administratieve Begeleiding B.V.


Margrietstraat 95 5141 GW Waalwijk
0416 337 793 Klik om te bellen