Supera administraties


Vriezenveenstraat 32 5036 VJ Tilburg
06 20873271 Klik om te bellen

Persoonlijke benadering met 1 contactpersoon
Volledige focus op Salaris & HR
Jij bepaalt wat je wilt uitbesteden

Over Supera administraties

Over Supera administraties

Supera administraties is een full service salariskantoor in Tilburg (Noord-Brabant) dat haar diensten op het gebied van salaris -en personeelsadministratie aanbiedt aan bedrijven met personeel (ook voor DGA's).

Hierbij maakt het niet uit hoeveel werknemers u hebt. Ook bedrijven die voor het eerst personeel aannemen of administratiekantoren die de salarisadministratie willen uitbesteden kunnen bij Supera administraties terecht. Zo houdt u meer tijd over voor al uw andere werkzaamheden.

Omdat Supera administraties zoveel mogelijk online en digitaal werkt, maakt het niet waar uw onderneming gevestigd is in Nederland.

Bij Supera administraties heeft u de keuze wat en hoeveel u wilt uitbesteden. U kunt uw salaris- en/of personeelsadministratie namelijk volledig of deels uitbesteden óf alleen uw salarisadministratie óf alleen uw HR-administratie. Daarnaast kan Supera administraties u ook ondersteuning bieden bij onderbezetting. Ook helpt Supera administraties u graag bij specialistische vragen over uw administratie waar u de kennis niet zelf voor in huis hebt. Aan u dus de keuze!

Wie is Supera administraties

Het bedrijf is in 2022 opgericht omdat ik besloten heb als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Hiervoor heb ik jaren in loondienst in de administratieve dienstverlening gewerkt. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in de salarisadministratie. Het verzorgen van de salaris -en HR-administratie is mijn “administratieve passie” gebleken die ik graag wil inzetten voor andere ondernemingen.

Persoonlijk benadering, goede communicatie en kwaliteit leveren zijn voor mij belangrijk. Verder kan ik me goed inleven in de wensen van de klant en zo met u meedenken. Door mijn kennis up-to-date te houden en me volledig te focussen op salaris- en personeelsadministratie kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw salaris -en personeelsadministratie. Elke ondernemer wil uiteindelijk tevreden werknemers in dienst hebben en daarnaast een goede administratie voeren.

Bij Supera administraties is er altijd sprake van korte lijnen, omdat Supera administraties maar uit één medewerker bestaat en u dus maar één contactpersoon heeft.

Wij ontzorgen u op het gebied van salaris- en personeelsadministratie

Supera administraties in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Payroll service
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Team

Onze locatie

Logo Supera administraties

Supera administraties

Supera administraties


Vriezenveenstraat 32 5036 VJ Tilburg
06 20873271 Klik om te bellen