Stout + Partners administratie- en belastingadvieskantoor


Van Eesterensingel 178 2951 AR Alblasserdam
0786919544 Klik om te bellen

Over Stout + Partners administratie- en belastingadvieskantoor

Onze overheid vraagt nogal wat van u als ondernemer. Alleen al op het gebied van belastingen en administratie zijn er ontelbare zaken waarop u moet letten. En die veranderen ook nog eens regelmatig. Daarnaast vinden veel ondernemers "de administratie doen" een vervelende klus.
Dan is het wel zo prettig als u een back-up heeft waarop u kunt terugvallen. Een bedrijf dat pro-actief met u meedenkt om de financiële aspecten van uw bedrijf zo eenvoudig en lucratief mogelijk voor u te maken.
Stout + Partners kan u daar bij helpen. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en weten dus als geen ander waar de mogelijkheden liggen.
Denk aan een mooie vorm van samenwerken, waarbij wij, samen met u als cliënt, voorkomen dat er onnodig werk wordt gedaan. Door bijvoorbeeld samen in een online omgeving te boekhouden, Twinfield, Unit4 Multivers, Snelstart en Exact-online.
U kunt ook uw facturen scannen en mailen, wij kunnen dan zorgen voor verwerking en aanleveren van een betaalbatch.
Zo zijn er allerlei vormen te verzinnen om met elkaar er voor te zorgen dat de verplichting tot het voeren van administratie zo min mogelijk tijd en ergernis vergt, met daarbij optimaal inzicht in uw resultaat en belangrijke gegevens zoals openstaande debiteuren. Eventueel zelfs "real-time"! Bezoek onze website voor meer informatie of vraag om een gratis demonstratie van deze vorm van boekhouden.

Foto's

Het team

Stout + Partners administratie- en belastingadvieskantoor in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Stout + Partners administratie- en belastingadvieskantoor


Van Eesterensingel 178 2951 AR Alblasserdam
0786919544 Klik om te bellen