Start&Coaching-Totaal


Kouwelaarsbrand 80 4871 JG Etten-Leur
076-5010754 Klik om te bellen

Over Start&Coaching-Totaal

Welkom bij Start&Coaching-Totaal. Het administratie- adviesbureau dat iets toevoegt. Wij werken met het idee dat de klant centraal staat. Het grote verschil is onze relatie met klanten. Wij gaan er vanuit dat een klant de mogelijkheid heeft om zijn boekhouding waar en wanneer moet kunnen inzien. De klant hanteert hierin zelf de regie. Maar op sommige onderdelen heeft u (mogelijk) specialistische kennis nodig.

Start&Coaching-Totaal heeft kijk op uw administratie. Onze ervaring strekt zich uit van opzet van een administratie, tot aangifte bij uw inkomsten belasting. Daarbij houden we altijd rekening met een optimale win situatie waardoor u het onderste uit uw onderneming haalt. Wij zorgen dat uw boekhouding betrouwbaar en zorgvuldig uitgevoerd wordt. En daar waar nodig is, staan wij u bij voor advies op maat.

Bent u benieuwd wat Start&Coaching-Totaal kan toevoegen voor u als zelfstandige ondernemer? Neem dan contact op voor een uitgebreide kennismaking. Bel Peter van dongen op 06 42 05 12 02 of mail naar info@startcoaching-totaal.nl

Start&Coaching-Totaal in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Opmaak jaarrekening

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

Start&Coaching-Totaal


Kouwelaarsbrand 80 4871 JG Etten-Leur
076-5010754 Klik om te bellen