Senator Administraties & Advies B.V.


Willem Dreeslaan 232 2729 NJ Zoetermeer
0793413043 Klik om te bellen

Over Senator Administraties & Advies B.V.


Administratiekantoor Senator Administraties & Advies B.V. uit Zoetermeer heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bedrijfsadvisering, boekhouding, boekhoudkundig advies en belasting aangiftes.

Doelstelling van administratiekantoor Senator is u als succesvol ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (Mkb) terzijde te staan op een zo breed mogelijk financieel terrein. We spelen in op de werkelijke vraagstukken die ondernemers in de verschillende groeifases doormaken.

Doel van onze diensten is u, als ondernemer, een helder inzicht te verschaffen in uw financiële positie en in uw bedrijfsontwikkeling.

De controle en interpretatie van de administratieve gegevens zijn belangrijke stuurmiddelen voor u als ondernemer.  Daarom denken we proactief mee in bedrijfsvoering en interessante mogelijkheden voor bijvoorbeeld besparingen.

Administratiekantoor Senator kan of de volledige boekhouding voeren van uw onderneming of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek. Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij verzorgen alle belastingaangiftes van eenmanszaak, VOF, BV`s, maatschap of stichting, waarbij onze focus ligt op BV’s en holdingstructuren. Ook periodieke verslagen het opstellen van jaarverslagen, en alle personeelszaken behoren tot die basis.

Vanuit die basis kunnen wij u adviseren op diverse gebieden. Ons advieswerk beslaat o.a. fiscale zaken, ondernemingsvormen, herstructurering, ondersteuning bij aankoop nieuwe ondernemingen, aanvragen financieringen, maar ook startersbegeleiding, het opzetten van de boekhouding, wel of geen auto van de zaak, kostenbesparing etc.  Dit alles doen wij met een grote betrokkenheid, aandacht en liefde voor het vak, gekoppeld aan een zeer brede en diepe kennis en jarenlange ervaring.

Administratiekantoor Senator heeft al ruim meer dan 30 jaar ervaring, elke branche vraagt weer om specifieke regelgevingen en wensen. Onze opdrachtgevers hebben een onderneming onder andere in een van de volgende branches:

Horeca
Advies en consultancy
Bouw, installatie en infrastructuur
Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening
ICT, media en communicatie
Zakelijke dienstverlening
Autohandel, groothandel en detailhandel
Onroerend goed
Onderwijs en training

Foto's

Administratiekantoor Senator

Senator Administraties & Advies B.V. in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Artikelen

Dienstverlening administratiekantoor Senator

Wij verzorgen de volledige boekhouding voor ondernemers in het MKB en ZZP`ers Administratiekantoor Senator is een administratiekantoor / boekhoudkantoor  gevestigd in Zoetermeer en wij zijn specialist...

Onze locatie

Senator Administraties & Advies B.V.


Willem Dreeslaan 232 2729 NJ Zoetermeer
0793413043 Klik om te bellen