Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies


Wijchenseweg 114a 6515 CN Nijmegen
024 - 73 70 544 Klik om te bellen

Over Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Sanacount is het belasting- en bedrijfsadvieskantoor dat is groot geworden onder de bezielde leiding van Ertug Kosmaci en Nese Senol. De droom die zij hebben heeft Sanacount gemaakt tot wie zij vandaag zijn. Samen met het team achter Sanacount staan zij voor duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid.

Sanacount wilt met de uitvoering van haar missie een impact maken op haar klanten, op de professionals en op de samenleving. Daar zijn de diensten van Sanacount op ingericht en op afgesteld. Wij zijn ons er van bewust dat wij een sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben hierin en zetten ons er voor in dat onze diensten duurzaam zijn en bijdragen aan de prestaties van onze klanten en aan die van onze maatschappij. Dit dragen wij dan ook uit in onze missie en dat merk je als klant. 

De van Sanacount missie is als volgt: "Het duurzaam verbeteren van de prestaties van onze klanten zodat zij een geweldig bedrijf kunnen zijn, nu en in de toekomst."


Met financieel-, fiscaal- én bedrijfsadvies draagt Sanacount graag bij aan de duurzame groei van jouw onderneming. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen. We maken graag kennis met je!

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Afwikkeling nalatenschappen
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Detachering
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Payroll service
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding
Subsidieadvies

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies


Wijchenseweg 114a 6515 CN Nijmegen
024 - 73 70 544 Klik om te bellen