SAB, Schoemaker Administratiekantoor & Budgetcoaching


De Klieve 29 9695 BD Bellingwolde
06-27095692 Klik om te bellen

Over SAB, Schoemaker Administratiekantoor & Budgetcoaching

Vindt u het ook vervelend om naast uw werkzaamheden voor uw onderneming ook nog eens die administratie te doen? Besteed u niet liever al uw tijd aan de werkzaamheden die voor u winstgevend zijn? Dan kan ik u de oplossing bieden.

Sinds kort ben ik mijn eigen administratiekantoor begonnen om particulieren, zzp’ers en kleine bedrijven van hun administratieve zorgen af te helpen. Omdat ik pas sinds kort ben begonnen kan ik voor een voordelige prijs uw administratie verzorgen, maar met de zelfde professionele kennis en middelen. Mijn werkzaamheden variëren van het samenstellen van jaarrekeningen, verwerken van uw administratie (inkoop- verkoopfacturen bank – en kasmutaties), loonadministratie, aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting e.d.

Wat mijn kantoor uniek en voordeliger maakt vergelijkend met andere administratiekantoren is dat ik geen standaard uurtarief hanteer, maar dat ik factureer op basis van mijn werkzaamheden en de hoeveelheid hiervan. Voor zzp’ers en kleinere bedrijven is dit vaak een goedkopere manier, omdat het aantal mutaties voor het bedrijf vaak minimaal zijn.

Bent u geïnteresseerd? Dan kan ik u een geheel vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek aanbieden.

Voor tarieven of verder informatie kunt u contact met mij opnemen via het nummer; 06-27095692 of u kunt een e-mail sturen naar yschoemaker@hotmail.com

SAB, Schoemaker Administratiekantoor & Budgetcoaching in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

SAB, Schoemaker Administratiekantoor & Budgetcoaching


De Klieve 29 9695 BD Bellingwolde
06-27095692 Klik om te bellen