REITSMA & DE JONG administratie en belastingadvies


De Feart 80 9247 CR Ureterp
0512785397 Klik om te bellen

Over REITSMA & DE JONG administratie en belastingadvies

Wij zijn Reitsma & de Jong, uw bedrijfsadviseurs in de regio Midden-Drenthe en Zuid-Oost Friesland. Ons klantenbestand is zeer divers, van middenstanders, vrije-beroepsbeoefenaars tot specialisten. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf, onze klanten kunnen ZZp-er, vennoot of DGA zijn. Vanuit onze hoofdvestiging in Wijster bedienen wij onze klanten van het Noorden van Groningen tot aan de grote rivieren.

Wij dragen ons motto ‘er is zoveel méér dan alleen cijfers!' met overtuiging uit. We kijken vooral naar de ondernemer, de persoon achter de cijfers. Vanzelfsprekend staat alles wat we doen in het teken van kwaliteit. Dat goed luisteren daarbij van groot belang is om een juiste vertaalslag te maken naar datgene wat de ondernemer drijft, is voor ons een feit. Wij doen waar wij goed in zijn.

Duidelijkheid, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke normen en waarden. Wij vertellen u op een open manier hoe de vork in steel zit en waar u aan toe bent. Daarentegen verwachten wij dit ook van onze klanten want alleen zo kunnen we bouwen aan een goede en duurzame relatie, waarbij wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is. Vanuit dat vertrouwen doen wij ons werk met veel plezier. Dat bevestigt andermaal ons motto

‘Er is zoveel méér dan alleen cijfers!'

We nodigen u uit om eens met ons te praten over wat u beweegt als mens, als ondernemer en wat wij daarbij voor u mogelijk kunnen betekenen.

REITSMA & DE JONG administratie en belastingadvies in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

REITSMA & DE JONG administratie en belastingadvies


De Feart 80 9247 CR Ureterp
0512785397 Klik om te bellen