Optimate Administratiekantoor


Floralaan 31 3904 BX Veenendaal
0318-565501 Klik om te bellen

Over Optimate Administratiekantoor

Optimate, partner in ondernemen,

sinds 2003, een actieve en ervaren onderneming, gespecialiseerd in business consultancy en administratie.

Dienstverlening tegen reële tarieven
De activiteiten van Optimate zijn voornamelijk gericht op het midden- en kleinbedrijf en bestaan uit de begeleiding en advisering op het gebied van administratie, bedrijfsprocessen en automatisering. De klantenkring varieert van eenmanszaken tot middelgrote organisaties. Zowel gevestigde ondernemingen als startende bedrijven vinden bij Optimate dienstverlening op maat tegen reële tarieven.

Elke onderneming kent administratieve werkzaamheden, zoals jaarwerk, belastingaangiften, facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en lonen. Optimate neemt u deze klussen uit handen met maatwerk afgestemd op uw situatie. Door onze uitgebreide administratieve en fiscale kennis die altijd up to date is, kunt u rekenen op een kwalitatieve uitvoering van uw opdrachten.

De administratieve dienstverlening en advisering van Optimate omvat o.a.:

Complete of gedeeltelijke uitbesteding van administratieve taken zoals facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en algemene boekhouding.
Controleren en samenstellen van jaarstukken.
Belastingaangiften en -adviezen op het gebied van o.a. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting.
Advies in het kiezen van een boekhoudpakket en de implementatie/inrichting daarvan.

Ons streven
Naast de kennis en adviezen die u van Optimate mag verwachten hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Zaken doen op basis van vertrouwen staat bij ons voorop. Wij onderscheiden ons door een klantgerichte benadering, kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs.

Onze meerwaarde, uw voordeel
Onze naam ‘Optimate’ staat voor optimale samenwerking. Als één bedrijf met twee specialisaties kunnen wij een totaalaanbod bieden. Daarnaast kunnen we u, door onze jarenlange ervaring in de markt, adviseren over de beste oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. We werken daartoe samen met een netwerk van betrouwbare partners.

Optimate Administratiekantoor in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Detachering
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Onze locatie

Logo Optimate Administratiekantoor

Optimate Administratiekantoor

Optimate Administratiekantoor


Floralaan 31 3904 BX Veenendaal
0318-565501 Klik om te bellen