OAMKB Den Bosch


Dammenlaan 14 5224 KV 's-Hertogenbosch
06-52327936 Klik om te bellen

Over OAMKB Den Bosch

Mijn naam is Albert Last, afgestudeerd bedrijfseconoom, ondernemer en adviseur. Ik vind het prettig om voor andere ondernemers alles rondom de financiële administratie te regelen en op orde te hebben. Daarnaast vind ik het steeds een uitdaging om met ondernemers te sparren op het gebied van HRM, business control, inkoop, verkoop, automatisering, juridische- en fiscale zaken, beleidsvisie en resultaten.
Aan financiële ervaring geen tekort

Met ruim 10 jaar ervaring als relatiebeheerder MKB van een groot accountantskantoor en 12 jaar als Algemeen en Financieel directeur in een middelgrote ICT- en installatieorganisatie, heb ik enorm veel know-how opgedaan rondom de financiën en bedrijfsvoering. Het was voor mij dan ook een waar genoegen om samen met 35 andere specialisten en partners een vernieuwende manier van accountancy neer te zetten.
Door de hedendaagse internet-technologie zijn er enorm veel kansen ontstaan om de accountancy op een geheel nieuwe, innovatieve en transparante wijze neer te zetten. Ik ga je daarbij helpen en adviseren.
Soepele samenwerking in Den Bosch

Elke ondernemer kan op zijn eigen wijze en op ieder gewenst tempo zijn inefficiënte, papieren administratie omzetten in een efficiëntere en direct bereikbare online administratie tot op elk gewenst niveau, waarbij de informatie up-to-date is. Jij bent de ondernemer en jij bepaalt hoe je dit ingevuld wilt hebben, waardoor je zult zien dat ook jouw bedrijfsvoering makkelijker en soepeler zal verlopen.

Als ondernemer bepaal je dus welke werkzaamheden je zelf wilt uitvoeren en wat je graag uitbesteedt. Op deze manier is het mogelijk om een lage en dus faire prijs te vragen voor onze diensten. Onze overheadkosten zijn lager in vergelijking met de grote kantoren en door het direct delen van de kennis van alle specialisten en partners kunnen wij je optimaal van dienst zijn op het gebied van belastingadvies, boekhouding, administratie, salarisadministratie en accountancy.

OAMKB Den Bosch in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

OAMKB Den Bosch


Dammenlaan 14 5224 KV 's-Hertogenbosch
06-52327936 Klik om te bellen