max. administratie en belastingadvies


Hendrik ter Kuilestraat 135 7547 BC Enschede
053 461 9060 Klik om te bellen

Over max. administratie en belastingadvies

max. administratie & belastingadvies is in 2021 gestart. Een jong bedrijf met jaren ervaring en met zeer ervaren boekhouders. Wij hebben in 2021 het administratiekantoor “Kubus Enschede” en enkele klanten van Jongbloed Accountants overgenomen. Over dit administratiekantoor hebben we lang nagedacht en veel tijd gestoken in de voorbereiding. 

Door de  samenwerking met Jongbloed Fiscaal Juristen en Jongbloed Accountants kunnen deze werkzaamheden eenvoudig worden uitgebreid met het opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting en hulp bij complexe fiscale vraagstukken.

Uitgangspunt was dat het een fris, deskundig en innovatief administratiekantoor moest worden met veel toegevoegde waarde voor een voordelige prijs.

Kjeld Tielemans is de spin in het web en oprichter van max. administratie & belastingadvies. Hij verzorgt samen met zijn team je administratie. Voor de complexere zaken en vraagstukken kan max. administratie & belastingadvies buigen op de kennis en kunde bij Jongbloed Accountants en Jongbloed Fiscaal Juristen.

max. administratie en belastingadvies in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

max. administratie en belastingadvies


Hendrik ter Kuilestraat 135 7547 BC Enschede
053 461 9060 Klik om te bellen