LBEA


Czaar Peterstraat 120 1018 PT Amsterdam
0204281678 Klik om te bellen

Over LBEA

Ons kantoor specialiseert zich in boekhoudkundige en administratieve diensten voor ondernemingen en particulieren. Dankzij ons volledige dienstenpakket ondersteunen wij ondernemers bij het ontwikkelen van nieuwe zakelijke perspectieven. Wij doen dit door professioneel advies te verstrekken en te helpen bij alle stappen van de oprichting van een firma en bij het zakendoen in Nederland in het algemeen.

Sinds 2002 zijn we actief als adviseurs.Ons kantoor werd in 2007 opgericht.
We bieden een volledig dienstenpakket aan volgens het "one-stop-shop” principe (alle diensten op één plaats). Dankzij onze ervaring op het gebied van ondernemen op de Europese markt, met name in Nederland en Polen, en dankzij een nauwe samenwerking met onze specialisten en een bevriende advocatenkantoor alsook met accountants en belastingadviseurs van andere kantoren.

Onze vaste klanten zijn voornamelijk bedrijven uit Polen en Nederland. We werken ook voor Litouwse, Tsjechische en Duitse bedrijven.
Onze medewerkers spreken Pools, Engels en Nederlands.

Dankzij onze diensten kunt u in Nederland zakelijke activiteiten van uiteenlopende aard, schaal en juridische vorm opstarten en voeren.
Wij staan in voor eerlijk ondernemen en streven de hoogste ethische normen na. Wij focussen ons op een goede inhoudelijke voorbereiding en betrokkenheid in de zaken van onze klanten.

LBEA in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

LBEA


Czaar Peterstraat 120 1018 PT Amsterdam
0204281678 Klik om te bellen