KUBUS Enschede


Eikebladvlinder 27 7534 LE Enschede
053-4619060 Klik om te bellen

Over KUBUS Enschede

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Enschede. Wij zijn aangesloten bij de landelijke Kubus Coöperatie, maar volledig zelfstandig opererend. Bij de Kubus Coöperatie zijn momenteel zo’n 100 kantoren aangesloten. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij binnen de Kubus Coöperatie een beroep doen op Registeraccountants, Accountant-Administratieconsulenten en Register Belasting-adviseurs.

Wij zijn geen doorsnee administratiekantoor. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met u ondernemen!

Ons kantoor is dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. Wij luisteren, denken mee en spreken duidelijke taal in plaats van ingewikkeld vakjargon. Wij zijn eerlijk, dus vertellen wij u ook wat u misschien liever niet wilt horen. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf en hanteren alleszins redelijke tarieven.
Onze klanten waarderen vooral de korte lijnen en de persoonlijke benadering.

Wij zijn informeel, proactief en gericht op samen ondernemen. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid en het leveren van kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Foto's

KUBUS Enschede in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Onze locatie

KUBUS Enschede


Eikebladvlinder 27 7534 LE Enschede
053-4619060 Klik om te bellen