K&T Administratie en Belastingadvies


Gronausestraat 710-212 7534 AM Enschede
053 461 9060 Klik om te bellen

Over K&T Administratie en Belastingadvies

K&T Administratie en Belastingadvies is gestart op 1 december 2022. De oorsprong ligt echter al in 2006. Toen waren het Niek en Renske Tielemans die startten met Kubus Enschede V.O.F.

Na 15 jaar hard gewerkt te hebben aan een stabiel, goed lopend administratiekantoor werden zij overgenomen door max. administratie & belastingadvies. Kjeld Tielemans was hier de spin in het web en oprichter. Gedurende 2021 en 2022 werd het klantenpakket flink uitgebreid.

Per 1 december 2022 is Kjeld echt voor zichzelf begonnen, dit onder de naam K&T Administratie en Belastingadvies. Hiertoe is de klantenportefeuille van max. administratie & belastingadvies overgenomen.

Na een leerzame periode was het tijd om op eigen benen te gaan staan. De samenwerking met een accountant en fiscalist zal gewoon worden voortgezet. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en is alle expertise (indirect) onder één (spreekwoordelijk) dak.

Het enige wat er dus in al die jaren veranderd is, is de naam.

K&T Administratie en Belastingadvies; een fris, deskundig en innovatief administratiekantoor met veel toegevoegde waarde voor een voordelige prijs.

K&T Administratie en Belastingadvies in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

K&T Administratie en Belastingadvies


Gronausestraat 710-212 7534 AM Enschede
053 461 9060 Klik om te bellen