Kick Finance Accountancy en Belastingen


Kick Wilstraplantsoen 48 1336 HG Almere

Over Kick Finance Accountancy en Belastingen

Kick is gespecialiseerd in boekhouding en belastingadveis voor het MKB. Bent u ondernemer, heeft u een eenmanszaak, een VOF of een Besloten Vennootschap? Dan is Kick de ideale partner voor uw jaarrekening, boekhouding en belastingaangifte.

Als professioneel accountancy- en advieskantoor weten we precies dat de administratieve lastendruk voor ondernemers hoog is. Door uw boekhouding, belastingaangifte aan ons uit te besteden, kunt u zich weer concentreren op dat wat voor u belangrijk is: ondernemen.

Kick weet als geen ander dat ondernemen geen "9 tot 5" werk is, maar dat u in ieder geval overdag graag bezig wilt zijn met waar u goed in bent: ondernemen. Contact en afspraken kunnen daarom bij Kick ook buiten de "kantooruren" en zelfs in het weekend worden gemaakt.

Door het hanteren van scherpe (uur-)tarieven kan Kick Finance als de beste concurreren, waarbij uiteraard kwaliteit en communicatie de hoogste prioriteit blijven behouden. Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of scherpe offerte.

Kick Finance Accountancy en Belastingen in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

Kick Finance Accountancy en Belastingen


Kick Wilstraplantsoen 48 1336 HG Almere