K&F Administratie


Nobel Hoeve 23 3451 TA Vleuten

Over K&F Administratie

K&F Administratie is een professioneel administratiebedrijf dat zich richt op kleine eenmanszaken. Ons team bestaat uit ervaren boekhouders en administratief medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie voor kleine bedrijven.

We zijn dit werk gaan doen omdat we geloven dat het belangrijk is om ondernemers te helpen bij het runnen van hun bedrijf en hen te ontzorgen van tijdrovende administratieve taken. We willen ondernemers de kans geven om zich te concentreren op wat ze het beste kunnen, namelijk hun eigen bedrijf runnen.

K&F Administratie is opgericht in 2020 en sindsdien hebben we ons geprofileerd als een professioneel en betrouwbaar administratiebedrijf. We zijn trots op het vertrouwen dat we hebben opgebouwd met onze klanten.

Het indienen van verkoop-/inkoopfacturen en bankbestanden gaat volledig digitaal via ons beveiligde en simpele klantenpaneel. Dit maakt het gemakkelijk voor onze klanten om hun administratie bij te houden en op elk moment toegang te krijgen tot hun gegevens.

Bij K&F Administratie hanteren we transparante kosten, wat betekent dat we onze tarieven per mutatie berekenen. Zo betaalt u alleen voor wat u ziet. Dit helpt om de kosten voor onze klanten laag en goed te controleren te houden.

K&F Administratie in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Belastingaangifte
Boekhouding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Certificeringen

Certificaat van Excellence in Digitale Administratie

Onze locatie

K&F Administratie


Nobel Hoeve 23 3451 TA Vleuten