KALB Accountants


Den Dries 5 5552 CL Valkenswaard
040-2014517 Klik om te bellen

Over KALB Accountants

Wij leveren u overzicht en inzicht. Dit doen we al  vanaf 1935 vanuit ons accountantskantoor in Valkenswaard. Daarbij tonen wij betrokkenheid bij u en uw onderneming en vindt u in ons een betrouwbare adviseur en sparringpartner. 

U kiest niet voor een accountantskantoor omdat dat een verplichting is, maar omdat het wat oplevert. Gegarandeerde kwaliteit en vakkennis bijvoorbeeld. 

KALB is graag uw accountant, maar verzorgt ook uw boekhouding, uw salarisadministratie, begeleidt u bij het kopen of verkopen van uw onderneming en adviseert u en uw onderneming op fiscaal gebied. Vanuit onze lokatie in Valkenswaard kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij het verzorgen van uw bedrijfsfinanciering.

Of het nu gaat om het samenstellen, beoordelen of controleren van uw jaarrekening, of om het geven van een deskundig en betrouwbaar advies, KALB is uw (sparring)partner. Op een deskundige, betrouwbare en betrokken wijze zijn wij u van dienst!

Ook het opzetten en beoordelen van uw administratieve organisatie en administratieve automatisering rekenen wij tot onze taken. Maar ook voor advisering op het gebied van waarderingen, fusies en overnames staan wij u graag bij, veelal in nauw overleg met de belastingadviseur.

Door onze geografische ligging vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens wisten al veel Belgen en “Nederbelgen” ons te vinden, zowel voor fiscaliteit als jaarrekeningen en advies. In België wonen en in Nederland een onderneming voeren, een Nederlandse onderneming starten vanuit België, emigreren van Nederland naar België of dit alles net andersom: ondanks de samenwerking binnen de EU op diverse terreinen, is de fiscaliteit en de procedures tussen België en Nederland nog zeer verschillend.

KALB Accountants in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Afwikkeling nalatenschappen
Belastingaangifte
Boekhouding
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

Meer dan 20 medewerkers

Onze locatie

KALB Accountants


Den Dries 5 5552 CL Valkenswaard
040-2014517 Klik om te bellen