JBK Administratiekantoor


Statenplein 14a 2582 EZ 's-Gravenhage
070 40 600 16 Klik om te bellen

Over JBK Administratiekantoor

JBK Administratiekantoor levert een bijdrage aan het succes van haar cliënten door het voeren van transparant administratiebeheer. Wij passen onze diensten aan op uw wensen.
JBK Administratiekantoor verzorgt kleine en grote financiële administraties en geeft u alle informatie die een ondernemer/onderneming nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering. De focus van ons administratiekantoor ligt bij het opzetten van administraties met jaarlijkse rapportages en indien u dat wenselijk vindt, rapportages op basis van een maand of kwartaal.
Wij verzorgen uiteraard ook privé-administraties en aangiftes van de inkomstenbelasting voor particulieren.
JBK Administratiekantoor waardeert het persoonlijk contact met haar cliënten en daarom werken wij met een (gratis) maandelijks spreekuur. Op deze momenten kunt u dan ook uw administratie aanleveren en vragen stellen.
Wij werken met het softwarepakket EXACT Globe Next en alle boekhoudingen die wij verzorgen, worden maandelijks of per kwartaal bijgewerkt. Wilt u tussentijds inzicht in uw administratie? Op uw verzoek verstrekken wij alle cijfers aan u en wij houden regelmatig contact met u als cliënt en komen indien het nodig is, ook bij u langs.
JBK Administratiekantoor ziet uit naar een prettige samenwerking en wij verwelkomen u graag voor een vrijblijvende kennismaking op ons spreekuur of bel ons voor het maken van een afspraak.

JBK Administratiekantoor in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Opmaak jaarrekening

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

JBK Administratiekantoor


Statenplein 14a 2582 EZ 's-Gravenhage
070 40 600 16 Klik om te bellen