HH Finance


Staten Bolwerk 44 2011 MN Haarlem
023 551 92 91 Klik om te bellen

Over HH Finance

HH staat voor ‘Helping Hand’. In 2007 opgericht, met een bak aan ervaring op financieel gebied in verschillende sectoren. HH Finance is uitgegroeid tot een kantoor met enthousiaste medewerkers, duidelijk taalgebruik, eerlijk advies en het doel om de klant de helpende hand te bieden voor toekomstige groei. HH Finance is uw administratiekantoor in Haarlem en omgeving.

Voor ZZP-ers hebben we een speciaal ZZP-pakket. Voor € 75,- per maand verzorgen wij u gehele administratie.

Bij HH Finance willen we ondernemers op weg helpen en het laatste zetje geven naar nieuw succes. Niet alleen met persoonlijk advies en rapportages op maat, maar ook met digitale samenwerking, efficiënte procesinrichting en het afstemmen van (ERP) systemen. Binnen de moderne finance wereld kunnen veel zaken intern worden voorbereid of volledig worden geautomatiseerd. Wij laten u zien hoe, zodat u meer tijd en geld overhoudt voor uw onderneming en groei.


HH Finance is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Wij werken met het boekhoudprogramma Exact Online. 

We nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Haarlem (1 minuut lopen vanaf Haarlem startion) om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. 

HH Finance in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Artikelen

Bitcoins en zonnepanelen

BitcoinsBezit u als particulier bitcoins, dan dient u deze in uw aangifte inkomstenbelasting te verwerken als overige bezittingen. Voor de aangifte 2017 gaat het om de bitcoins die u op 1 januari 2017...

Onze locatie

HH Finance


Staten Bolwerk 44 2011 MN Haarlem
023 551 92 91 Klik om te bellen