Financiële Helden


Terheidenstraat 30 2014 CS Haarlem
06 45564591 Klik om te bellen

Over Financiële Helden

Graag verzorg ik voor u de boekhouding en fiscale zaken, zoals VPB en BTW aangiften, van uw onderneming en neem u deze zorg uit handen zodat u zich kan concentreren op het ondernemen. Tevens kan ik de salarisadministratie verzorgen op welke manier u maar wenst. Mijn specialisatie is de kinderopvang.

Tevens kan ik voor uw bedrijf de begroting opstellen en periodieke rapportages opstellen die zijn aan te passen aan uw eisen.

Ik doe dit met hart voor uw zaak en de zorg plus persoonlijke aandacht die u van mij als standaard mag verwachten. Ik ben flexibel en klantgericht. Mijn focus is op de kleine zelfstandige en het MKB. Hiervoor kan ik de gehele administratie uit handen nemen.

De salarisadministratie is vaak een tijdrovende zaak. Ik heb hierin een jarenlange ervaring.

Ik kan de gehele salarisadministratie voor u uit handen nemen. Ik maak hierbij gebruik van Nmbrs, een geavanceerd online-salarispakket, zodat ik u toegang kunnen verschaffen tot uw gegevens (zoals salarisstroken) waar en wanneer u dat wilt.

Zowel de salarisadministratie als de boekhouding zijn online in te zien en bieden diverse mogelijkheden om uw processen te optimaliseren zodat u minder tijd hoeft te spenderen aan de administratie. Bovendien bent u met hierdoor altijd in control.

Financiële Helden in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Detachering
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Payroll service
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

Financiële Helden


Terheidenstraat 30 2014 CS Haarlem
06 45564591 Klik om te bellen