Energiek® Totaal Administraties


Puccinistraat 15 2901 GL Capelle aan den IJssel
010 76 342 17 Klik om te bellen

Over Energiek® Totaal Administraties

 

Ondernemen !

 

Als ondernemer bent u deskundig op uw vakgebied. Naast het ondernemerschap krijgt u te maken met uiteenlopende wettelijke verplichtingen. Daarnaast is het voor u belangrijk om overzicht in de eigen onderneming te hebben. Hiervoor dient een correcte en overzichtelijke administratie te worden gevoerd.

Het voeren van de administratie, en het voldoen aan wettelijke verplichtingen leiden af  van de ondernemingszin. Dit kost u tijd, en vraagt om ervaring en een gedegen kennis.          

Het laten verzorgen van deze werkzaamheden ligt voor de hand.

Maar door wie? Door een dienstverlener met ervaring in financiële zaken en kennis van fiscale aangelegenheden. Een dienstverlener die deze kennis en ervaring weet te combineren met de praktische kennis van het ondernemerschap.   

 

 ONS KANTOOR: 

 

Duidelijk                                                                                                                                           Energiek® is een zelfstandig opererende dienstverlener met ervaring en kennis van financiële zaken en fiscale wetgeving. Energiek® spreekt de taal van de ondernemer; helder en zonder wollig taalgebruik. De werkzaamheden verrichtten wij tegen vaste, transparante prijzen. Géén verassingen achteraf! 

 

Meedenkend                                                                                                                                             Energiek® richt zich uitsluitend op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en startende ondernemers. Energiek® stelt persoonlijk contact met de klant en korte lijnen voorop. Wij denken mee om het beste uit uw onderneming te halen.

 

Professioneel                                                                                                                                 Energiek®  werkt met up-to-date software. Hierdoor bent u er verzekerd van dat het maximale rendement wordt gehaald uit uw onderneming. 

 

ONZE DIENSTEN:                   

Wat kan Energiek® voor u betekenen? Dat begint bij de ondernemer zelf.

Afhankelijk van wat u wenst, kunt u zelf het dienstenpakket bepalen dat het beste bij uw onderneming past:                                                                       

 

  • Administratie
  • Fiscale aangelegenheden
  • Jaarrekening
  • Advisering
  • Salarisadministratie

 

Hierover adviseren wij u graag geheel kosteloos en vrijblijvend !

 

ADMINISTRATIE:                     

Door op de juiste, correcte manier de administratie te voeren is in één oogopslag te zien hoe het totaalbeeld van de onderneming er uit ziet. Hoe hoog was de omzet? Waar bestaan de kosten uit? Salarissen, investeringen, reserveringen onvoorziene  kosten etc. De financiële rapportage is voor de ondernemer het middel om de juiste beslissingen te nemen. 

 

FISCAAL                                 

Het voldoen aan de fiscale verplichtingen is voor de onderneming een must. Een dienstverlener met kennis van fiscale regelgeving kan  zorgen dat u binnen de geldende regels zo voordelig mogelijk afrekent. Wij verzorgen alle aangiftes en controles op het gebied van de belastingen.                                                                 

 

JAARREKENING                      

Wij verzorgen voor u de volledige jaarrekening en deponeren publicatiebalans en overige stukken bij de Kamer van Koophandel. 

 

ADVISERING                           

De beginnende, maar ook de ervaren ondernemer loopt regelmatig tegen vragen aan waarop men een duidelijk antwoord verwacht. Wij  zijn voor u de vertrouwenspersoon die in oplossingen meedenkt.

 

SALARISADMINISTRATIE       

Wij verzorgen de volledige salarisadministratie voor alle bedrijfstakken en branches

 

AANVULLENDE DIENSTEN       

Voor complexe fiscale vraagstukken bent u veelal aangewezen op specialisten. Hieronder valt bijvoorbeeld een fiscalist of een geregistreerd accountant.  Vanuit Energiek® kan deze specifieke deskundigheid geboden worden tegen zéér scherpe tarieven. Ook hier geldt: transparantie en duidelijke prijzen vooraf.

 

 

 

 

 

 

Energiek® Totaal Administraties in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

Energiek® Totaal Administraties


Puccinistraat 15 2901 GL Capelle aan den IJssel
010 76 342 17 Klik om te bellen