dV+R administraties


Baron van Boetzelaerlaan 64 3319 CM Dordrecht
0180 499 771 Klik om te bellen

Over dV+R administraties

dV+R administraties is een betrokken en flexibel kantoor voor ondernemingen in het MKB. Wij nemen u graag alle zorg met betrekking tot uw administratie uit handen. Wij begeleiden u op een vakkundige manier waarbij een persoonlijke benadering voorop staat.

Naast alle administratieve ondersteuningen binnen uw bedrijf kunnen wij u ook helpen met werkzaamheden die erop gericht zijn om samen met u de bedrijfsprocessen, inzet van ICT systemen en managementinformatie te verbeteren.

U kunt ons dus inschakelen als u hulp nodig heeft bij het vormen van een eigen visie op het gebied van automatisering, de implementatie van nieuwe software en bijvoorbeeld voor ondersteuning bij projecten binnen uw organisatie.

dV+R administraties biedt u vele diensten aan. Voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden verwijzen u graag naar het onderdeel diensten. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of opmerking beantwoorden.

Geeft u ook de voorkeur aan een professioneel en laagdrempelig kantoor waarbij de klant centraal staat, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

dV+R administraties in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

dV+R administraties


Baron van Boetzelaerlaan 64 3319 CM Dordrecht
0180 499 771 Klik om te bellen