De Administratie


Ringwade 31-33 3439 LM Nieuwegein
030 753 9240 Klik om te bellen

Over De Administratie

Jij bent bezig met de toekomst van je bedrijf. Snappen we. We begrijpen ook dat je geen omkijken wilt hebben naar je financiën, maar wel altijd en overal wilt weten hoe je eraan toe bent. Wij regelen het voor je: van salarisadministratie tot aangiftes, en van jaarrekeningen tot realtime alerts.

Kies je voor De Administratie? Dan kies je voor een betrouwbare, flexibele en moderne partner. Zo kun jij je richten op wat e?cht belangrijk is: je klanten de aandacht geven die ze verdienen.

We zitten op drie locaties door heel Nederland: Utrecht, Amsterdam en Delft. 

Slimme rapportage software
Met onze slimme rapportagesoftware heb je altijd en overal inzicht in je boekhouding. Je hoeft dus niet meer te wachten op je jaarrekening. Dankzij het overzichtelijke dashboard weet je in e?e?n oogopslag hoe je er financieel voor staat en zoom je in tot achter de komma.

Waarom we doen wat we doen
In 2003 richtten Hans en Raymond De Administratie op, omdat veel ondernemers niet tevreden waren met hun accountant of boekhouder. Er is vaak een mismatch tussen vraag en aanbod. Een groot probleem is meestal transparantie en een tekort aan coaching. We hebben geluisterd naar klanten en goed nagedacht over het concept. Daarom werken we bij De Administratie met transparante prijzen en periodieke coaching. Bij ons geen onverwachte kosten! Doordat wij meer en meer automatiseren, kun jij steeds efficiëntere en klantvriendelijkere service van ons verwachten. We focussen meer op professioneel, financieel adviseren en daardoor zijn we steeds beter in staat je te helpen.

Ons doel
We willen het beste administratiekantoor van Nederland zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Zodat het leven van jou en je collega's aangenamer wordt. Zodat we jou ontlasten. Dan kun jij je namelijk richten op je bedrijf.

Daarom kies je voor De Administratie

• Uitstekende prijs/prestatieverhouding
• Transparant en vertrouwenswaardig
• Al je fiscale zaken op 1 plek
• Modern en innovatief met een jong team • Meerdere locaties in Nederland
• Big enough to serve you, small enough to know you

Foto's

Ingang Nieuwegein

De Administratie in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Subsidieadvies

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

De Administratie


Ringwade 31-33 3439 LM Nieuwegein
030 753 9240 Klik om te bellen