BoekZo


Rondweg 103 5406 NK Uden
0486-820203 Klik om te bellen

Over BoekZo


BoekZo heeft veel ervaring in de accountancybranche. Veel van onze collega's maken het werk graag eerder ingewikkelder dan eenvoudiger. Bovendien is het belang om de klant te leren efficiënt zaken aan te leveren niet aanwezig. Als u de zaken namelijk correct aanlevert heeft de accountant veel minder werk. Uw administratie kan daardoor goedkoper worden verwerkt.

BoekZo is van mening dat er veel op een eenvoudige wijze kan worden verwerkt. U krijgt van ons dan ook duidelijke instructies over hoe de administratie en belastingzaken moeten worden aangeleverd. Als u dat ook die wijze doet kunnen wij erg efficiënt werken. Bovendien kunnen wij tegenwoordig op een eenvoudige wijze uw bankmutaties inlezen vanuit de internetbankier modules. Deze wijze van werken zorgt ervoor dat wij voor veel ondernemers een vaste prijs kunnen aanbieden voor al het reguliere werk. U weet dus precies wat de kosten voor de boekhouding en belastingaangifte bedragen en betaalt nooit te veel.

Ook zijn wij niet bang om samen met u te kijken naar de mogelijkheden om verder op de kosten te besparen. Wij geloven namelijk in de filosofie dat je zaken niet moeilijker moet maken dan noodzakelijk.

Specialiteiten:
•Belastingen
•Boekhoudingen
•Loonadministratie
•Administratie
•Online diensten

BoekZo in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

BoekZo


Rondweg 103 5406 NK Uden
0486-820203 Klik om te bellen