Blokland & Duin


Wijchenseweg 132 6538 SX Nijmegen
0243792266 Klik om te bellen

Over Blokland & Duin

Het administratiekantoor

Waar de jaarcijfers op tijd worden verzorgd. Waar de loonadministratie wordt geregeld en de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting netjes in orde wordt gemaakt. Waar je in een stijlvolle omgeving, zo vriendelijk wordt ontvangen door die aantrekkelijke assistente. Waar de koffie prima smaakt.

Nee sorry. Dat kantoor zijn we niet.

Nou ja, we voldoen wel aan al die criteria, maar dat doet menig administratiekantoor. Daar valt niet aan af te lezen dat wij (in alle bescheidenheid) meer te bieden hebben.

We zijn namelijk geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Wie ben jij? Wat wil je met jouw bedrijf en hoe en wanneer zou je dat gerealiseerd willen zien? We willen alles van je weten. Maar wees gerust, die nieuwsgierigheid is alleen om betekenis aan die cijfers te geven. Om de financiële kant van je doelstellingen te kunnen plannen en je een advies op maat te geven.

Want boekhouden is niet alleen terugkijken naar een jaar wat al voorbij is: het is ook vooruit zien, keuzes maken en bijsturen. Soms leidt dat zelfs tot een ongevraagd advies, maar daar hebben we nog nooit een klant over horen klagen.


De meerwaarde van Blokland & Duin

We zouden bijvoorbeeld zomaar kunnen aanraden om je ambities een jaartje bij te stellen. Omdat het nooit ten koste mag gaan van andere dingen die het leven de moeite waard maken. Die betrokkenheid maakt ondernemen nou net zo leuk. Dat is waar we in geloven. En dat zit al zo'n kwart eeuw in ons DNA. Het is de meerwaarde van Blokland & Duin.

Als je je hierin kunt vinden, horen we graag van je.

Foto's

Blokland & Duin administratiekantoor Nijmegen

Blokland & Duin in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Blokland & Duin


Wijchenseweg 132 6538 SX Nijmegen
0243792266 Klik om te bellen