sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nienke van Hichtumstraat 9
    1321 JM Almere
  • 06-20061923
  • Website

Administratiekantoor Jolanda Heinen

Administratiekantoor Almere  – uw boekhouder om de hoek

Is uw boekhouding een noodzakelijk kwaad of kost het u meer tijd dan u lief is? Of zoekt u tijdelijk extra capaciteit om uw eigen administratie te ondersteunen? Ervaar hoe prettig het is als u de administratie laat uitvoeren door een ervaren boekhouder. U weet dan zeker dat het fiscaal klopt en u kunt uw tijd weer volledig besteden aan uw klanten. Met administratiekantoor Heinen is die hulp binnen handbereik. U krijgt persoonlijke en professionele ondersteuning bij uw financiële administratie.

Uw administratie zonder zorgen op orde

Kies zelf de ondersteuning die bij u past. Ik werk met het online boekhoudpakket Informer. Daardoor heeft u eenvoudig inzicht in uw administratie en kunt u op afstand uw gegevens raadplegen.
Afhankelijk van de gekozen dienstverlening beschikt u bovendien over een app waarmee u makkelijk uw bonnen in kunt scannen en doorsturen. De meeste zaken verlopen telefonisch of via e-mail. Soms is het prettig om even te sparren en persoonlijk zaken door te nemen. Als dat voor u goed uitkomt, kunt u ook buiten kantoortijden een afspraak maken.

Detachering

Een zieke medewerker, vakanties of een groeiende omzet. Soms groeit de berg werkzaamheden en heeft u extra hulp nodig voor uw administratie. Ik bied u flexibele capaciteit zonder overhead en zorgen van personeel in loondienst. Of u nu eenmalig hulp nodig heeft, voor korte tijd of op afroepbasis, ik los het voor u op.

Kortom

Als u mij inschakelt kunt u rekenen op een professionele en proactieve aanpak, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en heldere communicatie.Administratiekantoor Jolanda Heinen in het kort

Bedrijfsgrootte:

Ja

Particulier / zakelijk

  • Zakelijk

Diensten

  • Boekhouding
  • Controle
  • Fiscaliteiten
  • Opmaak jaarrekening