Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • Verhulstlaan 69
  5012 GA Tilburg
 • 06-22490754
 • Website

ADMINISTRATIEKANTOOR ERICK DE VEER

AL RUIM 25 JAAR UW ONDERNEMINGSPARTNER in ondernemersvraagstukken, administratieve-en fiscale dienstverlening. 

Administratiekantoor Erick de Veer is een ambitieus, vakkundig en modern kantoor dat zich sinds 1991 bezig houdt met de complete verzorging van de boekhouding, belastingaangiften, jaarrekening en bedrijfsadvies tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het kantoor vindt persoonlijk contact met de ondernemer belangrijk en kent geen negen-tot-vijf agenda.

Klanten vertellen

Al bijna 1 jaar geleden kwam ik via mijn netwerk bij Erick terecht omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met mijn boekhouding voor mijn bedrijf. Er werd mij verteld dat Erick erg goed is met startende ondernemers omdat hij duidelijk is met communiceren, erg behulpzaam is & altijd bereikbaar is voor vragen. Daar was niks van gelogen! Ik ben erg tevreden over Erick. Naast dat Erick een behulpzame man is, heeft hij ook heel veel kennis in zijn vak. Hij heeft zijn adviezen & antwoorden altijd klaar liggen!

's-Hertogenbosch, 8 januari 2018 : Karin van Berkel Photography

Als ontwerpend zelfstandig ondernemer leek het mij fijn om met een 'klein' accounts-kantoor te werken, of beter nog, met een ZZP-er. Erick werd mij aangeraden, en dat was zeer terecht! Goed advies, heldere uitleg (wanneer nodig), altijd bereikbaar en een snelle service.

Rotterdam, 22 december 2017 : Joost de Nooy, Joost de Nooy Design & Interaction

Een hele fijne boekhouder! Hij is betaalbaar, de communicatie verloopt prettig en is persoonlijk, en neemt mij veel werk uit handen.

Tilburg, 12 oktober 2017 : Jack Brekelmans, Brekelmans Media Service

Als creatief ondernemer met een ontwerp bureau (The Visual Theatre) en een photobooth (Magic-booth.nl) heb ik mijn handen vol aan allerhande werkzaamheden waar mijn passie en specialiteit liggen – boekhouding is hier niet een van. Erick heeft op zijn beurt passie en kennis van alles wat met boekhouding te maken heeft. De passie is voelbaar in ieder gesprek die we hebben; Erick gaat altijd tot het uiterste om passend advies te geven en geen uitdaging is te groot – ook als het gaat om internationale klanten van ons. Erick denkt mee, is stipt en betrouwbaar, ik zou hem zeker aanbevelen!

Rotterdam, 6 maart 2017 : Emmy van Thiel, The Visual Theatre & Magic-booth.nl

Intussen ruim 15 jaar klant van Erick en nog steeds naar volle tevredenheid. In die tijd heb ik Erick leren kennen als een zeer deskundige boekhouder die ook zeer goed zijn weg kent in het fiscale gebeuren, vooral voor de IB-ondernemer.

Erick is verder nooit te beroerd om zaken uit te leggen. Ook heb ik hem leren kennen als een zeer prettig klankbord, zijn vakkennis ervaring en directe communicatie helpen mij als eenmanszaak om zaken weer helder te krijgen met een onbevangen mening van een vertrouwd persoon.

Tilburg 19 december 2016: Benno Evers, Evers Custom Technology

Als startende ondernemer kwam ik meer dan 25 jaar geleden Erick de Veer tegen op een bijeenkomst van de K.V.K. (JOST) te Tilburg. Voor het financiële beheer van mijn groothandel zocht ik een accountant. Dat werd dus Erick! Hij verstaat zijn vak uitstekend en is heel serieus en adviserend. Wij kunnen het samen goed vinden. Hij is zeker aan te bevelen.

Breda, 1 december 2016 : K. van Vliet, CTA Safety & Rescue Products

Geen poespas, heldere en duidelijke uitleg over hoe het administratieve deel op een goede (en vooral makkelijke) manier ingeregeld kan worden.

Dongen, 29 november 2016 : Corné Bayens, Corné Bayens Advies

Erick is een echte vakman, hij is erg kundig en denkt met je mee. Mijn zaak gaat hem ook aan het hart en als mijn financieel adviseur houdt hij me scherp.

Tilburg, 28 november 2016 : Jessica Rits, Merkvaardig

Na mijn afstuderen op de kunstacademie besloot ik mij in te schrijven bij de KVK. Als jong creatief ondernemer wil je dan eigenlijk alleen maar mooie dingen maken en je niet druk hoeven te maken over je administratie. Het eerste jaar heb ik mijn boekhouding zelf bij kunnen houden maar ik merkte al gauw dat het voor mij steeds ingewikkelder werd. Ik zocht iemand die me hiermee kon helpen en via mijn netwerk kwam ik bij Erick. Hij heeft mijn hele boekhouding doorgenomen en op orde gebracht vanaf het moment dat ik ben gestart als ondernemer. Al na het eerste gesprek merkte ik dat hij veel ervaring heeft m.b.t. jonge creatieve ondernemers. Hij weet precies waar ik het over heb en hij kan me daarom enorm goed helpen als ik specifieke vragen heb. Dit brengt enorm veel rust in mijn hoofd en ik kan me nu 100% focussen op mijn werk. Heel fijn is ook dat hij ook stap voor stap (in makkelijke woorden) uitlegt wat hij precies heeft gedaan. De communicatie is snel en duidelijk. Voor vragen kan ik altijd bij Erick terecht! 

Tilburg, 1 juni 2016 : Lidy de Koning - Illustrations 

Als zelfstandig ondernemer met een eigen communicatiebureau wilde ik creatief schrijven, maar niet creatief boekhouden. Ik zocht iemand die mij haarfijn uit kon leggen hoe ik mijn administratie correct en effectief bij kon houden. Op de startersbeurs ontmoette ik Erick van Administratiekantoor Erick de Veer. Hij helpt me met boekhouden en verzorgt mijn fiscale aangiften. Die aangiften licht hij vervolgens in begrijpelijke taal toe. Erick is iemand die (jonge) ondernemers begrijpt, helpt en ondersteund. Een echte vakman. Hij is betrouwbaar, werkt snel en helder. Je kunt altijd bij hem terecht met vragen en hij laat je zo zelfstandig mogelijk je eigen administratie bijhouden. Zo houd je grip op je cijfers en je onderneming! 

Tilburg, 3 augustus 2015 : M. Bertens, Moor Communicatie


Foto's van ADMINISTRATIEKANTOOR ERICK DE VEER


Deze administratiekantoor in het kort

Bedrijfsgrootte:

Ja

Particulier / zakelijk

 • Particulier
 • Zakelijk

Diensten

 • Advisering
 • Boekhouding
 • Controle
 • Fiscaliteiten
 • Opmaak jaarrekening