AXP Adviseurs B.V.


Maaskade 160A 3071 NR Rotterdam
0104921075 Klik om te bellen

Over AXP Adviseurs B.V.

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam bedienen wij ruim zeshonderd klanten, actief in uiteenlopende branches. AXP levert een compleet pallet administratieve- en fiscale diensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Wij begeleiden start-ups, adviseren en optimaliseren gevestigde bedrijven en ondersteunen middelgrote ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole of audit. Daarnaast hebben we veel ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Verder begeleiden we internationale bedrijven, voornamelijk uit de VS en UK, bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening onderscheidt zich van de grote advieskantoren, die hoge fees vragen  en daarvoor weinig service bieden.

Onze derde grote adviespraktijk richt zich op creatieve ondernemers, die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Dit zijn onder andere artiesten, media- en productiebedrijven, social influencers en organisatoren van evenementen, festivals en grote sportwedstrijden. AXP is met AXPformodels marktleider in administratieve en fiscale dienstverlening aan internationale  fashionmodellen.

Bij AXP werken iedere dag weer ruim twintig gedreven administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Foto's

Administratie - en fiscaal advies echte ondernemers in Rotterdam

AXP Adviseurs B.V. in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

AXP Adviseurs B.V.


Maaskade 160A 3071 NR Rotterdam
0104921075 Klik om te bellen