Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over administratie

Eindejaarswerk 2015

In januari worden traditioneel de meeste jaarrekeningen opgemaakt. Als ondernemer ben jij mogelijk ook verplicht zo’n document op te stellen. Maar wat is een jaarrekening eigenlijk? En voor wie is het? • Wat is een jaarrekening?• Wie moet een jaarrekening opstellen?• Wanneer moet de jaarrekening worden gedeponeerd? Wat is een jaarrekening? De jaarrekening geeft een jaarlijks ...

Lees meer >>

Op 21 januari 2016

Eindejaarswerk

In januari worden traditioneel de meeste jaarrekeningen opgemaakt. Als ondernemer ben jij mogelijk ook verplicht zo’n document op te stellen. Maar wat is een jaarrekening eigenlijk? En voor wie is het? • Wat is een jaarrekening?• Wie moet een jaarrekening opstellen?• Wanneer moet de jaarrekening worden gedeponeerd? Wat is een jaarrekening? De jaarrekening geeft een jaarlijks ...

Lees meer >>

Op 20 januari 2015

Inkomensmiddeling bij schommelend inkomen

Zijn uw inkomsten over 2011 sterk gewijzigd? Bent u dit jaar minder gaan werken, heeft u een gouden handdruk ontvangen, bent u werkloos geraakt of net ZZP’er geworden? Ongetwijfeld zijn uw inkomsten in vergelijking met voorgaande jaren dan sterk gewijzigd. Kijk daarom eens of inkomensmiddeling voor u van toepassing is. Een verzoek tot inkomensmiddeling kan bij sterke wisselende inkomsten al ...

Lees meer >>

Op 5 maart 2012