Administratiekantoor Statera


Karel van Brimeustraat 4 5923 CA Venlo
06-28227168 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Statera

Administratiekantoor Statera is een eenmansbedrijf dat zich richt op de zzp-er en het mkb. Klantgerichtheid en betrouwbaarheid dat is waar ik voor sta. Omdat het een eenmanszaak is heeft U 1 contactpersoon. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Omdat U als ondernemer U specialisme heeft liggen in uw eigen vakgebied nemen wij U uw boekhouding graag uit handen.Een degelijke financiële administratie wordt vaak onderschat maar is noodzakelijk voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Uw boekhouding kan aan uw specifieke wensen aangepast worden waardoor U inzicht krijgt in uw financiële positie waardoor U in staat bent een goed financieel beleid te voeren.

Ik vind dat je moet investeren in je klanten en je dus niet kan verwachten dat een kleine ondernemer ineens duizenden euro’s beschikbaar heeft voor zijn boekhouder, hoe goed je ook bent als dienstverlener. Daarom werk ik met een scherp uurtarief zodat ook kleine ondernemers hierdoor voor een laag bedrag gebruik kunnen maken van alle diensten die ik als organisatie bied. Mijn gedachtegang is dan ook dat als het met een ondernemer goed gaat, dat het ook met mij goed gaat en wil daarom graag investeren in een langdurige samenwerking.

Administratiekantoor Statera in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

Administratiekantoor Statera


Karel van Brimeustraat 4 5923 CA Venlo
06-28227168 Klik om te bellen