Administratiekantoor Sairam


Zuidlarenstraat 57 2545 VP 's-gravenhage
070 215 8800 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Sairam

Dankzij onze kleine maar efficiënte kantoor, vragen wij lage prijzen in vergelijking met grote boekhoudkantoren, accountants en accountantskantoren. Daarom heeft u relatief lage administratiekosten bij onze boekhoudkantoor. Bekijk onze website voor een eenvoudige weergave van onze prijsopbouw.

Ondernemers:
Complete boekhouding / bedrijfsadministratie vooral voor startende ondernemers, middelgrote en kleine bedrijven en de ZZP sector, vanaf € 30 per maand exclusief btw.

Wij kunnen de (startende) onderneming (VOF, ZZP, eenmanszaak, enz.) bijstaan met zaken zoals: inschrijving bij de Kamer van Koophandel, begeleiding bij opzetten van uw bedrijfsadministratie, aangiften van inkomstenbelasting en omzetbelasting, overige btw zaken, facturen, offertes, jaarrekening, balans, bezwaarschriften, betalingsregelingen en contact met de belastingdienst.

Als u personeel heeft, kunnen we de loonadministratie van het personeel van uw onderneming verzorgen. Ook kunnen we helpen met arbeidsovereenkomsten, loonstroken en andere zaken in verband met loon en salarisadministratie.

Ook met persoonlijke zaken zoals toeslagen (zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget), zorgverzekering en kinderbijslag en dergelijke helpen we u graag.

Bij contact met de belastingdienst, gemeente, SVB en overige instanties kunnen wij ook helpen.

Voor verenigingen (sport, volkstuinen etc.) en VVE's (Vereniging Van Eigenaren) verzorgen we ook de boekhouding en het beheer.

Zoekt u personeel (met of zonder opleiding)? Dan kunnen wij misschien bemiddelen omdat wij een groot netwerk hebben.

Dit alles tegen een vooraf bekende prijs zonder allerlei verborgen kosten. Kom gerust langs voor een vrijblijvende prijsopgave of voor advies.

Particulieren:
Wij doen de belastingaangifte of de voorlopige aangifte al voor prijzen vanaf € 45. Ook helpen we met wijzigingen of aanvragen voor de zorgverzekering, kinderbijslag, kindgebonden budget, huur-, zorg-, andere toeslagen, brieven, DigiD, BSN (sofinummer) en meer.

Goede service & kwaliteit vinden wij belangrijk! Kom gerust langs voor een prijsopgave. of voor advies.

- Vrij & gratis parkeren
- Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Foto's

Administratiekantoor Sairam

Administratiekantoor Sairam in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Administratiekantoor Sairam


Zuidlarenstraat 57 2545 VP 's-gravenhage
070 215 8800 Klik om te bellen