Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance


Sarphatistraat 370 1018 GW Amsterdam
088 011 4000 Klik om te bellen

Real-time verwerking van je boekhouding
Alle expertise in huis
Meerdere kantoorlocaties

Over Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance

Wie zijn wij?

Practical | Excellence in Finance is meer dan slechts een administratie / accountants kantoor. Onze expertise ligt in het aanbieden van uitgebreide oplossingen op het gebied van boekhouding, salarisadministratie en belastingadvies. Ons doel is om onze klanten te helpen inzichten te geven zodat ze kunnen sturen op actualiteiten en daarmee binnen onderneming de juiste beslissingen kunnen maken op basis van real time cijfers.

Onze Geschiedenis

Onze reis begon in 2013 met een duidelijke visie: wij wilden de traditionele boekhoudkundige diensten revolutioneren. Ons doel was om de complete boekhouding op één eenvoudig en toegankelijk portaal te plaatsen. We wilden afstappen van de ouderwetse manier van werken waarbij beslissingen vaak gebaseerd werden op verouderde gegevens. Bij Practical geloven we in transparantie, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ondernemers real-time inzicht hebben in hun financiële situatie.

Vanaf het begin hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd toegang hebben tot actuele en nauwkeurige financiële informatie. Dit heeft ons in staat gesteld om niet alleen reactief, maar ook proactief te werken, waardoor we onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen bij het nemen van cruciale zakelijke beslissingen.

Onze Diensten

Bij Practical kunnen klanten terecht voor een breed scala aan diensten:

  • Boekhouding: Wij zorgen voor nauwkeurige en tijdige verwerking van alle financiële transacties, zodat onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Of het nu gaat om dagelijkse boekhouding of het opstellen van jaarrekeningen, wij staan voor je klaar.
  • Salarisadministratie: Wij beheren de volledige salarisadministratie, inclusief loonstroken, afdrachten en juridische verplichtingen. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers op tijd en correct betaald worden, en dat alle fiscale en wettelijke vereisten worden nageleefd.
  • Belastingadvies: Onze experts bieden professioneel belastingadvies en zorgen voor optimale fiscale planning en naleving van de wetgeving. Of het nu gaat om BTW-aangiftes, inkomstenbelasting of andere belastingzaken, wij helpen je de belastingdruk te minimaliseren en te voldoen aan alle wettelijke eisen.

Onze Missie

Onze missie is om realtime financiële informatie te delen en ervoor te zorgen dat onze klanten direct kunnen sturen op feiten in plaats van aannames. Wij streven ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen die bijdragen aan de groei en het succes van hun onderneming. Door onze klantgerichte aanpak en inzet van moderne technologieën, maken wij het verschil.

Waarom Practical?

Wat ons uniek maakt, is onze persoonlijke benadering en diepgaande betrokkenheid bij de business van onze klanten. Wij duiken dieper in de bedrijfsvoering en bieden strategisch advies om de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Bij Practical staan we te popelen om onze kennis en expertise in te zetten om jouw onderneming te laten groeien.

Onze Klantgerichte Aanpak

Alles wat wij bij Practical Accounting doen, staat in het teken van jouw succes. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, wij staan klaar om je te helpen bij elk aspect van je financiële administratie.

Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen een dienstverlener hebt, maar een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij elke stap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Video

Meer doen dan alleen de boekhouding en data gedreven verder gaan door dagelijks inzicht en actuele stuur informatie

Foto's

Administratie & Advies
Belasting advies
Salarisadministie

Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Aanvraag van vergunningen
Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Financiële planning
Fiscaliteiten
Het verzorgen van opleidingen en trainingen
Opmaak jaarrekening
Payroll service
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Certificeringen

Partner van Yuki

Partner van Exact

RB gecertificeerd Kantoor

NOAB gecertificeerd Kantoor

Team

Artikelen

Online boekhouden bv: hoe werkt dat?

Wil je gaan online boekhouden in je bv? En ben je op zoek naar een boekhouder voor jouw BV structuur? Wanneer je de boekhouding bij Practical uitbesteedt heb je altijd en overal inzicht in je bv door...

Onze locatie

Logo Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance

Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance

Administratiekantoor Practical Accounting | Excellence in Finance


Sarphatistraat 370 1018 GW Amsterdam
088 011 4000 Klik om te bellen