Administratiekantoor Diane de Rijk


Van Riebeecklaan 10 4562 AL Hulst
06-23971017 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Diane de Rijk

Waarom ligt mijn passie bij de ZZP'er? Als ZZP'er zijnde werk je vaak met je handen. In sommige bedrijven wordt iemand die met zijn handen werkt ondergewaardeerd en wordt gezien als iemand die minder is dan iemand die op kantoor zit bij hetzelfde bedrijf. Dit vind ik niet kunnen. Ik vind dat iedereen gelijk is. Of je nou met je handen werkt of op kantoor zit.

ZZP'er en eenmanszaak U herkent het vast wel. U heeft het zo druk met uw werk, dat u geen tijd heeft om uw administratie te doen en in het weekend heeft u liever vrije tijd en geen zin in die rompslomp. 

Veel ZZP’ers en eenmanszaken zijn vaak niet op de hoogte van alle regels. Hierdoor kunt u al snel een foutje in uw administratie maken waardoor u minder geld van de belastingdienst terug krijgt of u meer geld aan de belastingdienst moet betalen. Ik zorg ervoor dat dit niet gebeurt en dat uw administratie altijd op orde is.

Starters

Ik kan u helpen met alles wat nodig is bij het opzetten van een eigen bedrijf. Met name de regels en wat u bij welke instantie dient te regelen is belangrijk. Als u hulp nodig heeft bij het starten van bijvoorbeeld uw eenmanszaak dan kunt u Administratiekantoor Diane de Rijk inschakelen.

  What do you want to do ? New mailCopy

Foto's

Diane de Rijk

Administratiekantoor Diane de Rijk in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

Administratiekantoor Diane de Rijk


Van Riebeecklaan 10 4562 AL Hulst
06-23971017 Klik om te bellen