Administratiekantoor De Eilanden


Postbus 173 3240 AD Middelharnis
0187-483503 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor De Eilanden

Geachte ondernemer,

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat kwaliteit koppelt aan een aantrekkelijke prijs ( € 50,- per uur ) dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken veelal met vaste prijzen per maand, zo betaalt een ZZP-er met een eenvoudige administratie bij ons niet meer dan € 125,- per maand.

Wij zijn een jong administratiekantoor dat zich bezig houdt met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van bedrijfsadministraties en belastingzaken en hebben ruime werkervaring binnen de accountancy.

Wij zijn een relatief klein kantoor zodat wij snel kunnen inspelen op uw wensen en uw zaken snel en doelmatig kunnen behartigen. Door intensief gebruik te maken van de korte schakels en ons uitgebreide netwerk is het mogelijk om te werken tegen een beduidend lager tarief dan de grotere accountantskantoren aan u doorberekenen.

Voor ons kantoor staat de relatie met de ondernemer centraal. Zo is een goed bijgewerkte administratie zeer belangrijk voor het verschaffen van inzicht in de behaalde resultaten en het voorkomen van onnodige problemen met de belastingdienst of de bank. Tevens leidt het contact met de ondernemer er toe dat wij volledig op de hoogte zijn van de huidige bedrijfssituatie en daardoor op korte termijn kunnen inspelen op eventuele plannen of problemen.

Naast onze werkzaamheden met betrekking tot het verzorgen van bedrijfsadministraties en belastingzaken kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn met het voeren van de salarisadministratie. Bovendien kunnen wij u begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Heeft u genoeg van de torenhoge accountantskosten of wenst u meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.

Met vriendelijke groet,
Administratiekantoor De Eilanden


Leo Tijl

Administratiekantoor De Eilanden in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

Administratiekantoor De Eilanden


Postbus 173 3240 AD Middelharnis
0187-483503 Klik om te bellen