Administratiekantoor Barnfield


Parkstraat 6c 4021 CB Maurik
0641681871 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Barnfield

Administratiekantoor Barnfield is een allround boekhoudkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in de administratie voor kleine ondernemers zoals ZZP'ers en freelancers. Ook het begeleiden van starters behoort tot de mogelijkheden.

We werken met een vast tarief vanaf € 79,50 per maand (voor zzp'ers met BTW vrijgestelde diensten bedraagt het maandtarief vanaf €69,50 per maand.)

We combineren een moderne werkwijze met een persoonlijke aanpak. De tijd van het maandelijks brengen van een stapel facturen en bonnetjes naar de boekhouder is voorbij. Administratiekantoor Barnfield werkt met de modernste boekhoudsoftware van Exact online. U als klant krijgt de beschikking over onze APP waarmee U zelf, door het maken van een foto, de bonnetjes en de facturen heel eenvoudig digitaal kunt aanleveren. Ook het aanleveren van bankafschriften is bij een zakelijke rekening bij de meeste banken niet meer nodig. We maken een automatische bankkoppeling en dagelijks worden de mutaties in de boekhouding ingelezen, zonder dat u als klant hier iets voor hoeft te doen. We kiezen voor gemak door zo veel mogelijk te automatiseren. Hierdoor neemt de snelheid waarmee we uw administratie up to date kunnen houden toe en de kans op fouten wordt bijna tot 0 gereduceerd.

Natuurlijk maken wij de juiste boekingen in de administratie. Onze kennis en ons kritische oog zorgt voor de uiteindelijke kwaliteit van uw administratie. Wij zorgen ervoor dat de belastingaangiftes altijd juist en tijdig worden ingezonden.

Ons motto is: U levert de bonnetjes en de facturen, wij doen de rest!

Wij ontzorgen u op uw administratie zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

Uiteindelijk wil u als ondernemer ook gewoon contact met uw boekhouder. Wij zijn dagelijks van 8 tot 20 uur telefonisch bereikbaar. Als er wat is kunt u altijd bellen of mailen. Ook wij zullen u pro actief adviseren en bellen als er iets is.

Langskomen mag natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar!

Foto's

Administratiekantoor Barnfield in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Financiële planning
Fiscaliteiten
Het verzorgen van opleidingen en trainingen
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Artikelen

De freelancer en de wet DBA (Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) 

Het werken als freelancer is qua regelgeving onduidelijk. Hierdoor lopen zowel de opdrachtgever als de freelancer risico’s. Het is een ingewikkelde problematiek. Er is al meer dan 20 jaar discussie...

Onze locatie

Administratiekantoor Barnfield


Parkstraat 6c 4021 CB Maurik
0641681871 Klik om te bellen