AdminiFisca


Nabuccosingel 125 2152 PA Nieuw vennep
06 10348703 Klik om te bellen

Over AdminiFisca

AdminiFisca is het administratie- en belastingadvieskantoor van Iwan Koning.

Even voorstellen:

‘Na ruim 7 jaar in de accountancy te hebben gewerkt heb ik in 2008 AdminiFisca opgericht. Ik wilde me speciaal richten op startende ondernemers, zzp’ers en kleine mkb-bedrijven. In de praktijk heb ik vaak gezien dat deze ondernemers heel bevlogen zijn om een succes te maken van hun bedrijf. Echter, tijd voor de financiële zaken ontbreekt vaak.

Zij kunnen hun financiële administratie, salarisadministratie en de belastingaangiften bij mij uitbesteden. Voor kleine mkb-bedrijven ben ik ook op tijdelijke basis inzetbaar, bijvoorbeeld een keer per week of maand, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de administratie en belastingen. Zo kan ik met heel gericht advies al snel resultaat voor hen behalen. Dat geeft mij veel voldoening.

Mijn betrokkenheid bij anderen heeft in mijn beroep beslist voordelen. Ik houd van mijn werk en van het persoonlijke contact met mijn cliënten. Met mijn kennis en ervaring denk ik verder, ik geef duidelijke uitleg, haak in op de situatie en geef proactief advies.  Niet alleen om hen op financieel gebied optimaal te ondersteunen, maar het is zo goed om te zien hoe je, vaak met simpele tips, iemand vooruit kunt helpen.

En: ook buiten kantoortijden sta ik graag voor mijn klanten klaar!’  

AdminiFisca in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

AdminiFisca


Nabuccosingel 125 2152 PA Nieuw vennep
06 10348703 Klik om te bellen