AdFisLo Nijkerk


Cornelis van Ramshorstlaan 7 3863 AZ Nijkerk
033-2007099 Klik om te bellen

Over AdFisLo Nijkerk

AdFisLo is hét administratiekantoor en belastingadviseurs voor het MKB, ZZP en freelancers in de regio van Nijkerk, Barneveld, Amersfoort, Wageningen, Leusden. Kortom, de hele Gelderse Vallei.

Wij staan voor drie kernwaarden:

Vakbekwaam

Als boekhouders van AdFisLo in Nijkerk en Wageningen hebben wij een gedegen opleiding genoten in finance, fiscale zaken en bedrijfsadvies. We hebben een breed scala aan ondernemingen als klant. Wij maken dankbaar gebruik van onze rijk expertise op het gebied van financiën, HR, belastingen en bedrijfsadvies.

Onze vakbekwaamheid voor zzp en mkb laten wij graag zien. Voor onze klanten en gasten organiseren wij één keer in de drie maanden een bijeenkomst waarin we thematisch de meest actuele informatie verschaffen. Je gaat beslist rijker weg dan je bent gekomen. Dat kunnen wij alleen doen door zelf ook continu te leren. Wij zorgen ervoor dat we alle bijscholingen ontvangen die van belang zijn om écht vakbekwaam te zijn en te blijven voor zzp en mkb.

Vertrouwd

Met een boekhouder deel je zaken die je niet op een verjaardagspartijtje vertelt. Dat vergt een vertrouwensbasis. Daar willen wij graag in investeren. Door te luisteren naar je wensen en kennis te maken met jouw bedrijf, zodat we je echt financiële en bedrijfsadviezen op maat kunnen geven. Wij gaan gewoon naast je zitten, als jouw gelijke met wél verschillende talenten en specialismen.

Na een persoonlijk gesprek en een inventarisatie van de werkzaamheden bieden wij je graag onze diensten aan. We werken met vooraf afgesproken abonnementsprijzen. Je weet precies voor welke kosten je komt te staan. Wees gerust, we brengen niet elk telefoontje in rekening. Als dat toch nodig blijkt te zijn, is er écht wat aan de hand met je onderneming en hebben we samen aanvullende afspraken gemaakt.

Wij zijn een modern administratiekantoor, met oog en oor voor de klant. Als jij je ontzorgd voelt door een volledig automatische boekhouding, juichen wij dat toe. Je kunt je bonnen en facturen uploaden in Twinfield, Snelstart en Basecone. Het kan zijn dat je nog je bonnetjes bewaart in de aloude doos. Ook voor jou zijn we dan graag dat vertrouwde administratiekantoor in de Gelderse Vallei.

Verrassend

AdFisLo is méér dan een administratiekantoor. Wij geven je graag advies om je onderneming zo gezond mogelijk te maken en te houden. Daarbij kruipen wij als het ware in de huid van de klant, van jou. We kijken vanuit jouw perspectief naar de beschikbare opties in iedere situatie. Dat alleen al levert voor jou soms verrassende uitkomsten op.

Proactief advies
‘Kan niet’ bestaat bij ons niet. We zijn gewend om je proactief advies te geven. Om in overleg met jou adequate acties te ondernemen. We zijn heel creatief in het vinden van oplossingen voor je problemen. Daarbij laten wij onszelf door weinig verrassen.

Kostenaspect
Omdat wij proberen zoveel mogelijk in je huid te kruipen, komen wij samen met jou ook heel ver in het vinden van oplossingen. Daarbij jagen wij jou als klant niet op kosten. Ook dat wordt door velen als verrassend ervaren.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor of belastingadviseur in de Gelderse Vallei? AdFisLo heeft kantoren in Nijkerk of Wageningen. Als ondernemer bent u van harte welkom bij AdFisLo voor uw boekhouding, administratie of belastingadvies.

AdFisLo Nijkerk in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Detachering
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

AdFisLo Nijkerk


Cornelis van Ramshorstlaan 7 3863 AZ Nijkerk
033-2007099 Klik om te bellen