Adfis - Administraties & Financieel Adviseurs


Ambachtstraat 19 4261 TJ Wijk en Aalburg
0416692800 Klik om te bellen

Over Adfis - Administraties & Financieel Adviseurs

Adfis is een onafhankelijk administratie- en belastingadvieskantoor dat met name is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. 

Ons kantoor bestaat uit een energiek team van medewerkers, elk met hun eigen ervaringen en specialismen. Klantgerichtheid, betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn voor ons kantoor sleutelbegrippen. Wij staan voor vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ervaring van circa 20 jaar in vele bedrijfstakken zoals o.a. groot- en kleinhandel, horeca, bouwsector, vrije beroepen, zelfstandige muzikanten, de agrarische sector enz. staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij de cliënt nog altijd centraal staat.

Doordat wij deel uitmaken van 't Brabanthuys kunnen wij u adviseren in tal van andere zaken. Dit samenwerkingsverband wordt gevormd door Adfis, Azza en Altena Financiële Diensten. U bent voor werkelijk alle administratieve en financiële zaken welkom op één adres. Zowel voor administratie, belastingzaken, verzekeringen, hypotheken, beleggen, juridische dienstverlening en management advisering, financiële planning, administratieve automatisering, etc. 

Adfis - Administraties & Financieel Adviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Payroll service
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

6 - 20 medewerkers

Onze locatie

Adfis - Administraties & Financieel Adviseurs


Ambachtstraat 19 4261 TJ Wijk en Aalburg
0416692800 Klik om te bellen