Added Value - administratiekantoor


x x 3162 SC Rhoon
06 46305188 Klik om te bellen

Over Added Value - administratiekantoor

In Added Value vindt u een professionele en betaalbare partner voor uw administratie. Voor het optimaal en persoonlijk begeleiden van ZZP'ers en MKB bedrijven. Ons kantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en op startende ondernemers. 

Voor het verzorgen van u boekhouding en al u financiële vragen. Met een persoonlijke aanpak wordt uw financiële administratie op een zo efficiënt mogelijke wijze behandeld. Of het nu gaat om uw belastingaangifte of het volledig uitbesteden van de financiële administratie van uw bedrijf. Voor starters hanteren we een apart tarief per kwartaal. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Werkzaamheden die wij voor u kunnen doen:

Verzorgen van uw volledige boekhouding

- Boekhouding inrichten en opzetten
- Boekhouding bijhouden
- Boekhouding afsluiten aan het einde van het boekjaar

Controleren van uw boekingen in de door uzelf geboekte administratie

- vanuit uw eigen softwarepakket
- via een online boekhoudpakket

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld zelf uw boekhouding bij te houden en alleen de gecompliceerde zaken door ons kantoor te laten verzorgen.

Opstellen van tussentijdse financiële overzichten

- Administratieve, financiele of fiscale advisering

Omzetbelasting

De meeste ondernemers hebben in Nederland te maken met de omzetbelasting. Welke tarieven dient u te hanteren voor welke diensten of goederen? Welke omzetbelasting kunt u terugvragen en wat dient u te betalen? Vragen waar wij u uitstekend mee kunnen helpen. Voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

- Verzorgen aangifte omzetbelasting
- Controle van de door uzelf aangegeven omzetbelasting
- Opstellen en indienen van bezwaarschriften omzetbelasting
- Opstellen en indienen van suppletie aangiften
- BTW teruggaaf op Zonnepanelen

Inkomstenbelasting

Over uw inkomsten betaalt u inkomstenbelasting. Vaak hebt u ook recht op aftrekposten en heffingskortingen. Daardoor betaalt u minder of zelfs geen belasting. In deze aangifte dient zowel een winst- en verliesrekening als een balans te worden ingevuld.

- Inkomstenbelasting ondernemers met eenmanszaak of v.o.f.
- Opstellen en indienen van bezwaarschriften

Jaarrekening

Uw administratieve boekjaar wordt afgesloten met een jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op beide.

- Samenstellen van uw jaarrekening
- Een second opinion van uw huidige jaarrekening

Startersbegeleiding

Bij het opzetten van een eigen zaak komt veel kijken, maar laat u zich vooral niet afschrikken door de vele regeltjes. Maar u moet wel veel keuzes maken. Hoe ga ik het financieren? Welke huisvesting?

- Stappenplan
- Advisering aftrekposten

Foto's

Added Value - administratiekantoor in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Opmaak jaarrekening
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Artikelen

Eindejaarswerk

In januari worden traditioneel de meeste jaarrekeningen opgemaakt. Als ondernemer ben jij mogelijk ook verplicht zo’n document op te stellen. Maar wat is een jaarrekening eigenlijk? En voor wie...

Eindejaarswerk 2015

In januari worden traditioneel de meeste jaarrekeningen opgemaakt. Als ondernemer ben jij mogelijk ook verplicht zo’n document op te stellen. Maar wat is een jaarrekening eigenlijk? En voor wie...

Een voorlopige aanslag ....wat nu?

Veel zzp’ers die net voor zichzelf begonnen zijn komen een jaar later in de problemen omdat ze dan een voorlopige aanslag voor de inkomstenbelasting krijgen waar ze geen rekening mee hebben gehouden....

Onze locatie

Added Value - administratiekantoor


x x 3162 SC Rhoon
06 46305188 Klik om te bellen