Accountantskantoor KUBUS Heerlen


Molenaarshof 31 6417 SB Heerlen
045-5113008 Klik om te bellen

Over Accountantskantoor KUBUS Heerlen

Ons kantoor is aangesloten bij de landelijke organisatie KUBUS, een multidisciplinair samenwerkingsverband met meer dan 93 vestigingen, waaronder een 6-tal accountantskantoren en verschillende fiscalisten.

Dankzij onze langdurige ervaring in het MKB – zelf ben ik registeraccountant met meer dan 25 jaar ervaring – en het KUBUS netwerk kunnen wij u ondersteunen op het gebied van o.a. accountancy, belastingen, administratie, personeel & organisatie, corporate finance, ondernemersplannen, aan- en verkoop van bedrijven en indien gewenst op het gebied van managementrapportage en liquiditeitsplanning.

U kunt er van uitgaan, dat KUBUS Heerlen frequent en helder met u communiceert, beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen, haar dienstverlening vormt naar uw wensen en zorgt dat u weet waarvoor u betaalt.

Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze lage overheadkosten, scherpe tarieven bieden; aanmerkelijk lager dan de tarieven van middelgrote accountantskantoren en vergelijkbaar met andere administratiekantoren, maar met een betere kwaliteit, een hogere servicegraad en een persoonlijke benadering

Foto's

Accountantskantoor KUBUS Heerlen in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie

Onze locatie

Accountantskantoor KUBUS Heerlen


Molenaarshof 31 6417 SB Heerlen
045-5113008 Klik om te bellen