Accountability


Langpad 29 5509 LV Veldhoven
06-20747308 Klik om te bellen

Over Accountability

Voor bedrijven vanaf 500,- all in. - Gratis intakegesprek.
Aangifte inkomstenbelasting particulieren vanaf 35,-

Wie is Accountability
Accountability is een enthousiast en vooruitstrevend administratie- en belastingadvies kantoor gevestigd in Veldhoven, welke bestaat uit een team van jonge enthousiaste specialisten.
Wij richten ons op particulieren, het midden- en kleinbedrijf en op ZZP-ers.

Wat doet Accountability
Accountability biedt haar klanten een breed scala aan financiële diensten aan. We doen dit op een kundige en efficiënte manier. Door innovatief en creatief in te spelen op de laatste ontwikkelingen in en rond uw branche kunnen wij constant werken aan de verbetering van uw bedrijfsefficiëntie. Een beter bedrijfsresultaat en minder belasting zijn daarbij ons doel.

Waarom Accountability
Omdat het beter, praktischer en goedkoper kan!
We werken efficiënt, maken zoveel mogelijk gebruik van automatisering, maken heldere afspraken en komen deze na. Geen bureaucratie en ingewikkeld taalgebruik, maar duidelijkheid, transparantie en slagvaardigheid.
Bovendien onderscheiden ons door meer te doen dan cijferverwerking. U mag van ons verwachten dat we meedenken en alternatieven aandragen.

Waarom is Accountability zo goedkoop
Dankzij onze vergaande automatisering en onze strakke organisatie kunnen we onze diensten tegen vlijmscherpe tarieven aanbieden. Zo kunnen wij een enorme besparing realiseren door bankafschriften en bestanden rechtstreeks in te lezen in uw boekhouding. Mits een administratie wordt aangeleverd volgens het Accountability model kunnen wij uw administratie volledig uit handen nemen vanaf € 52,- per maand.

Accountability in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

Accountability


Langpad 29 5509 LV Veldhoven
06-20747308 Klik om te bellen