ABR Administraties


Heerdstraat 42 6111 AG Sint joost
0611072666 Klik om te bellen

Over ABR Administraties

ABR Administraties is in januari 2018 van start gegaan in St. Joost, een klein dorp in Midden-Limburg. Met ruim 30 jaar ervaring als administrateur in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), bij verschillende handelsbedrijven en administratiekantoren, weten wij wat er zoal speelt in de kern van kleine- en middelgrote ondernemingen.

Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu bij ABR Administraties terecht gekomen. Wij bieden graag een helpende hand, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien zou het jammer zijn als je bedragen misloopt door onwetendheid! Aandacht en advies staan bij ons hoog in het vaandel.

ABR Administraties is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie, jaarrekeningen en fiscale zaken voor ZZP’ers, maar ook voor het MKB. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij uw financiële bedrijfshuishouding. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U wilt per slot van rekening ondernemen en uw aandacht niet op de papieren rompslomp richten. Ook de jaarlijkse particuliere belastingaangifte is bij ons in goede handen.

Voor ons is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking.

ABR Administraties in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Onze locatie

ABR Administraties


Heerdstraat 42 6111 AG Sint joost
0611072666 Klik om te bellen