AAME Accountants & Belastingadviseurs


Olof Palmestraat 24 2616 LS Delft
0152158815 Klik om te bellen

Over AAME Accountants & Belastingadviseurs

AAme Accountants en Belastingadviseurs is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliëntenkring in heel Nederland en het buitenland. Hiertoe behoren vrije beroepsbeoefenaren, ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, not-for-profit organisaties, vermogende particulieren en starters. Een team van gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren op administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

AAme Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1985 en heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving, sociale verzekering wetgeving en financieel advies.

Vanaf 1985 heeft het bedrijf zich snel uitgebreid en heeft een reputatie hoge kwaliteit advies te verstrekken. AAme heeft een uitstekende cliënt portefeuille opgebouwd zowel in de particuliere als zakelijke sector.

AAme Accountants en Belastingadviseurs staan voor een no-nonsense beleid.

AAme werkt voor uiteenlopende klanten: ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, not-for-profit organisaties en vermogende particulieren.

Zowel gevestigde ondernemingen als "starters" kunnen altijd op ons rekenen.

De kern van ons bedrijf is accountancy en belastingadvies. Maar u kunt bij ons ook voor meerdere speciale adviesdiensten terecht. Deels hebben we die in eigen huis, deels werken we hiertoe samen met partners.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt.

AAme Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit een aantal ondernemingen waaronder AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V. , AAme Salarisadviseurs B.V. en AAme Legal B.V.

AAme heeft specifieke deskundigheid op verschillende gebieden. AAme geeft individuele- en bedrijfsadviezen maar ook adviezen naar aanleiding van audit-opdrachten. Voor die vragen waarop men binnen AAme geen antwoord heeft werkt men nauw samen met diverse specialisten.

De medewerkers van AAme zijn hoog gekwalificeerd en goed opgeleid in hun werk. Ons motto is het geven van de beste adviezen, welke specifiek zijn toegesneden op de individuele wensen en omstandigheden van onze klanten.

AAme verzekert zich ervan dat haar klanten de adviezen en de redenatie welke hierbij hoort, kunnen begrijpen en toepassen.

AAME Accountants & Belastingadviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Juridische dienstverlening
Opmaak jaarrekening
Payroll service
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding
Subsidieadvies

Bedrijfsgrootte

Meer dan 20 medewerkers

Onze locatie

AAME Accountants & Belastingadviseurs


Olof Palmestraat 24 2616 LS Delft
0152158815 Klik om te bellen