AAFI Solutions


Stationsstraat 11 7607 GX Almelo
06 51217554 Klik om te bellen

Over AAFI Solutions

AAFI Solutions is een klein kantoor gevestigd in het hart van Almelo.

AAFI Solutions heeft een jarenlange ervaring met zakelijke en particuliere klanten. Naast het bijhouden van de financiële administratie verzorgt AAFI Solutions ook diverse fiscale aangiften. Denk hierbij met name aan de BTW, loonheffing (verzorg namelijk ook de salarisadministratie), inkomstenbelasting (ook particulieren welkom) en vennootschapsbelasting (ook grote en complexe ondernemingen).

Ondernemers kunnen kiezen uit diverse basispakketten voor hun administratie. Daarbij staat voorop dat het voor de ondernemer werkzaam en overzichtelijk moet zijn. Naast het verzorgen van de financiële administratie wordt er desgewenst ook naar een deel van de automatisering gekeken. Dit kan zijn advisering administratiepakket, maar ook website bouwen, webshop bijhouden etc. De zaken waar u als ondernemer even geen tijd voor heeft. Alle werkzaamheden kunnen online uitgevoerd worden.

Ondernemers en particulieren met financiële problemen kunnen nu ook terecht bij AAFI Solutions. Als erkend budgetcoach en schuldhulpverlener kunt u deze zaken ook samen met ons oppakken. Vanaf januari 2021 is de nieuwe wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) van kracht. Dit houdt in dat u zonder instemming van alle schuldeisers toch een akkoord op een schuldregeling kunt bereiken. Deze wet is met name bedoeld om bedrijven die door hoge schulden failliet dreigen te gaan, maar die wel levensvatbare bedrijfsactiviteiten hebben toch door middel van een reorganisatie te  voort te laten bestaan. 

Foto's

Logo AAFI

AAFI Solutions in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Artikelen

Werkgever bied hulp aan personeel met schulden en laat hen niet in de kou staan

Uit het rapport "Personeel met schulden" van het NIBUD blijkt dat in 2017 62% van de werkgevers te maken heeft met personeel met financiële problemen. Nu (tijdens en vlak na de CORONA-crisis) zal...

Onze locatie

AAFI Solutions


Stationsstraat 11 7607 GX Almelo
06 51217554 Klik om te bellen